Contact

b-dul Independentei bl.22, ap.16
430071 Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Telefon: 0362 408 134
Mobil: 0726 111 171
Fax: 0262 424 054

Blog Corpuri de iluminat

Ce este nou?

Oferă-i grădinii tale personalitate.

July 3, 2017
Împreună alegem cele mai deosebite corpuri de iluminat pentru grădină cu scopul de a crea un spațiu unic. Astăzi, iluminatul nu este doar un lucru practic, ci și decorativ, el trecând de-a lungul timpului prin etape multiple de reinventare a sistemelor de iluminare. Serviciile pe care le punem la dispoziție fiind nu doar complete, cât și complexe pentru crearea design-ului grădinii tale. Punem accent pe cerințele clienților și suntem o echipă determinată. Pentru ca totul să fie așa cum vă doriți venim în întâmpinarea voastră cu cele mai noi și spectaculoase corpuri de iluminat pentru exterior. Acestea vor face ca aleile să fie aspectoase pe timp de noapte și întreaga curte va avea o prezență impunătoare indiferent de momentul zilei. Per ansamblu, pentru crearea unei zone elegante și traversabile pe timp de noapte, este importantă și calitatea materialelor din care sunt create toate aceste corpuri pentru iluminat. Noi punem calitatea mai presus de cantitate, astfel încăt îți garantăm faptul că alături de noi vei descoperi cele mai bune corpuri pentru amenajarea grădinii. Sistemele de iluminat  grădina sunt pe cât de numeroase pe atât de versatile în utilizare, astfel încât ele vizează două orientări – utilitară și design. Mergi pe mâna specialiștilor, mergi pe mâna celor de la TLB Electro și oferă grădinii tale personalitate.

2017 și top trenduri de urmat în iluminat.

February 6, 2017
Ca și în industria de fashion și cea a corpurilor de iluminat încearcă să nu se abată de la regula care spune că trendurile trebuie să se schimbe. Trendurile fluctuează și se pot schimba destul de des, de accea este important să fim cu ochii-n patru. Becuri mici. Da, exact. Cât mai mici, cu atât mai 2017. Becurile mici au revoluționat anul 2016, iar acum se așteaptă ca în anul 2017 să fie cele mai vândute accesorii de corpuri de iluminat. Produse cu un puternic aspect și caracter industrial. Defapt acesta nu este un lucru neapărat nou. Acest stil industrial revine aproape în fiecare an de ceva timp. Oamenilor le place și s-au atașat de el. Corpurile de iluminat supradimensionate își fac și ele simțită prezența pe lista designerilor. Gândiți-vă doar cât de mult contează acestea într-o încăpere. Reușesc cu ușurință să aducă un plus de valoare și să transforme orice ambianță. Corpurile de iluminat inspirate de natură sunt mereu în top. Iar dintre designerii cu care colaborăm noi nu există măcar un proiect pe an în care să nu fie cerute astfel de corpuri de iluminat. Se pare că acest stil este mereu prezent în viața noastră. Depinde doar de voi care trend vi se potrivește. Poate nici unul din cele mai de sus. Nu este problemă. Avem idei și soluții și pentru alte concepte.

Frandsen, designul mai important ca orice.

January 16, 2017
1968. Anul în care lumea a făcut cunoștință cu un producător de corpuri de iluminat danez. Frandsen Lighting și-au spus încă de atunci. În ultimii aproape 50 de ani au devenit unii dintre cei mai importanți producători de corpuri de iluminat. Nu sunt pretențioși, astfel că vom regăsi în gama lor de produse toată gama de corpuri. Se ghidează după un un principiu simplu dar extrem de eficient: Frandsen produce lămpi pentru oamenii care consideră designul unui produs mai important decât prețul acestuia. Pentru ei este extrem de important ca produsele lor să fie realizate doar din cele mai bune materiale, astfel se asigură că acestea transmit bunul gust și calitatea. Produse unicat, cu forme și design atipice pentru lumea corpurilor de iluminat, acestea vor reuși cu siguranță să ofere un plus de valoare și atitudine oricărui interior. Folosind doar materiale de cea mai bună calitate și lucrând cu cei mai renumiți designeri, Frandsen garantează pentru produsele lor. Acestea nu sunt doar corpuri de iluminat, sunt adevărate piese de decor în casa noastră. Pentru cei de acolo cele mai importante lucruri sunt designul și dezvoltarea de noi produse. Puteți fi sigur că alegând produsele lor, veți avea parte de o experiență cu totul diferită în ceea ce privește iluminatul.

Produse La Lampada, soluția ta!

January 3, 2017
Începem anul 2017 cu o noutate pentru clienții și colaboratorii noștri. Echipa TLB Electro este încântat să anunțe începutul colaborării cu un nou brand internațional. Compania La Lampada este acum unul dintre partenerii cu care TLB Electro va colabora. Compania italiană a fost fondată în anul 1975, iar de atunci s-a impus pe piața corpurilor de iluminat. Toate produsele La Lampada sunt realizat în Italia. Multe dintre ele sunt realizate manual de artizani și maeștrii renumiți, acest lucru oferind o autencitate și unicitate pentru fiecare produs. Pentru realizarea produselor sunt folosite doar materiale de cea mai bună calitate, producătorul lucrează în special cu sticlă, lemn, metal și textil. Toate acestea sunt combinate într-o varietate de produse. Cu siguranță veți reuși să găsiți un produs care să vă încânte privirile și gusturile. Datorită faptului că produsele lor sunt realizate manual, garantează pentru originalitate. Un lucru este sigur, cu un asemenea produs veți avea parte de stilul italian în casa voastră. Echipa noastră vă poate oferi detalii, sfaturi pentru proiectele la care lucrați. Nu ezitați să ne contactați telefonic sau pe mail. Avem o experiență vastă, cu sute de proiecte finalizate cu succes. Apelează cu încredere la echipa noastră. Avem soluția pentru proiectul tău.

TLB Electro, soluția în iluminat.

November 21, 2016
Iluminatul are capacitatea de a schimba designul interior sau exterior. Noi la TLB Electro știm acest lucru, tocmai de aceea încercăm să oferim clienților noștri produse de calitate și avem servicii de asistență profesionistă, care ne diferențiează pe piața corpurilor de iluminat. Ne asigurăm clienții că toate produsele comercializate de compania noastră sunt de calitate, produse frumoase, eficiente și durabile. Astfel, arhitecții și designerii care apelează la noi sunt mereu siguri că vor primi doar corpuri de iluminat de cea mai bună calitate. Niciodată nu ne dezmințim. Gama variată de corpuri de iluminat ne oferă un avantaj de care profită cu mare drag partenerii noștri. Au de unde alege, iar acest lucru este extrem de important într-o lume care se află în continuă schimbare. Produsele comercializate de noi se sunt speciale, astfel ele vor reuși cu siguranță să iasă în evidență în orice încăpere. Echipa TLB Electro oferă chiar și asistență celor care aleg produsele comercializate de noi. Echipa noastră tehnică este pregătită și deține o experiență considerabilă, astfel că puteți să ne adresați întrebări dintre cele mai variate, credem că putem să vă ajutăm. Iluminatul contemporan sau clasic, nu contează, TLB Electro are soluția pentru oricare dintre ele. Apelează cu încredere, suntem soluția în iluminat.

Lustre moderne pentru sufragerie.

October 31, 2016
Ne-am gândit să vă arătăm care sunt tendințele în materie de lustre pentru sufragerie și ce se poartă în 2017. Așadar, dacă sunteți puși pe renovat ar fi bine să citiți acest articol. Vom încerca să venim cu informații folositoare, care să vă ajute în decizia pe care vreți să o luați. În orice locuință modernă, design-ul, atmosfera și ambientul, sunt create de combinația de lumini si umbre. După cum știm gama de corpuri de iluminat este foarte variată în ziua de azi. În funcție de preferințele voastre, puteți alege lustre care vă plac și care credeți că se potrivesc în sufrageria voastră. În dormitor nu avem nevoie de o lumină foarte puternică, deoarece nu este camera în care ne petrecem majoritatea timpului. Însă, în sufragerie situatia se schimbă, iar aici chiar avem nevoie de corpuri de iluminat puternice. Alegerile inspirate contribuie decisiv la crearea design-ului interior al unei camere, deci nu faceți asta în grabă. Designerii susțin că nu trebuie să plasăm niciodată o lustră deasupra patului în care dormim. Echipa noastră are una dintre cele mai diversificate oferte de corpuri de iluminat. Soluții și idei pentru întreaga casă. Tot ce trebuie să faceți este să luați legătura cu noi.

Corpuri de iluminat cu cristale.

October 24, 2016
Din timpuri imemoriale, lumina și cristalul s-au completat perfect unul pe celălalt. O combinație de cristal select, metale nobile, și alte materiale. Principalul obiectiv este cel de a oferi corpuri de iluminat decorative care să se potrivească cu toate tipurile de interioare, furnizate într-o gamă largă de stiluri, de la tradițional la modern. Aceste corpuri de iluminat sunt cea mai bună soluție pentru încăperile unde eleganța și strălucirea trebuie să își spună cuvântul. TLB Electro oferă soluții reprezentative din această gamă de corpuri de iluminat. Produsele sunt considerate de lux, datorită tehnologiei de tăiere și finisare a sticlei, care dau o strălucire aparte și numeroase posibilități de reflexie a luminii. Aceste corpuri de iluminat se potrivesc de minune în sălile impunătoare de teatru, sălile de expozitie și alte încăperi elegante. Cu un asemenea corp de iluminat puteți fi sigur că întreaga încăpere va primi o alură elegantă și va deveni cu ușurință una dintre cele mai apreciate încăperi din spațiul dumneavoastră. Aceste produse nu sunt printre cele mai ieftine corpuri de iluminat, însă prezența lor, materialele folosite justifică prețul acestora. Corpurile de iluminat cu cristale sunt printre favoritele oamenilor înstăriți, care doresc să epateze și să impresioneze. Fiți siguri că un astfel de produs va reuși să vă scoată din anonimat!  

Produse Liberti Lamp sau Veneția la tine acasă.

October 3, 2016
Dacă veți dori să ieșiți în evidență, atunci trebuie să vă echipați casa, atât interior cât și exterior, cu produse Liberti Lamp. Producătorul italian a fost donat în 1976, iar de atunci creează fără oprire produse excelenta, care redau cu ușurință spiritul venețian. Combinând alama, cuprul și oțelul, au reușit să creeze produse unice, care vor reuși să atragă multe priviri de admirațire. Cu astfel de corpuri de iluminat nu trebuie să vă faceți griji că veți trece neobservați. Stilul unic, care te poartă cu gândul la Veneția, este ideal pentru cei care își doresc altceva. Realizat doar din materiale de cea mai bună calitate și finisate cu mare grijă, aceste produse sunt printre preferatele arhitecților și designerilor. Ei reușesc să creeze adevărate insule de eleganță și rafinament, fie vorba de exterior sau interior. Dacă îți dorești să atragi atenția, atunci trebuie să alegi și produsele producătorului italian. Ia legătura acum cu echipa noastră pentru a vedea care sunt condițiile de comandă. Produsele beneficiează de transport gratuit, iar dumneavoastră de asemenea beneficiați și de consultanța unei echipe profesioniste, care are la activ sute de proiecte finalizate cu succes. Garantăm pentru produsele pe care le regăsiți în pagina partenerilor. Iar printre ei se află și cei de la Liberti Lamp.

Produse Lamp Gustaf, design nordic în casele voastre.

September 19, 2016
Compania din spatele acestor produse Lamp Gustaf este printre cei mai apreciați producători de corpuri de iluminat din zona Europei de nord. Ei au ales să implementeze rigurozitatea și stilul scandinavian în majoritatea corpurilor de iluminat. Alături de cei mai renumiți designeri din Scandinavia, cei de la Lamp Gustaf au reușit să realizeze corpuri de iluminat cu adevărat spectaculoase și unice. Simple și rafinate, obiecte de iluminat care își fac cu siguranță treaba pentru care au fost realizate. Folosind doar materiale de cea mai bună calitate și realizate cu mare grijă, cu un finisaj pe măsură, aceste produse vor deveni rapid preferatele dumneavoastră. La ora actuală sunt printre cele mai recomandate produse de arhitecții și designerii din România. Le veți regăsi în foarte multe locații, începând de la case private, până la restaurante și hoteluri. Se potrivesc de minune în mai multe locații, fie ele moderne sau tradiționale. Acestea vor aduce un plus de valoare oricărui spațiu. Cu siguranță corpurile de iluminat Lamp Gustaf vor deveni unele dintre cele mai apreciate obiecte din spațiul dumneavoastră. Echipa TLB Electro are experiența necesară pentru a vă putea îndruma în decizia dumneavoastră de a achiziționa corpuri de iluminat. Împreună dăm lumină viitorului.

Tendințe în iluminat pentru 2017.

September 12, 2016
Deși, la ora actuală nu este încă definit clar trendul care va urma, totuși sunt anumite lucruri care au scăpat designerilor. Iar noi suntem aici pentru a vă face cunoscute aceste lucruri. Vor fi șase tendințe de urmărit și care vor cântări destul de mult anul viitor în ceea ce privește corpurile de iluminat. Designul organic. Deja strecurat în interioarele amenajate în ultimii ani, înclinația spre un stil organic se va resimți puternic anul viitor. Corpuri de iluminat inspirate din forme regăsite în natură, culori naturale și structuri organice – le veți regăsi în  cataloagele anului viitor. Stil scandinavian. Liniile simple, culorile nordice (alb, gri, albastru deschis, albastru nautic) și materiile brute (lemn, hârtie, metal) vor fi de asemenea preferate de o anumită categorie de public. Scandinavia fiind unul din marile centre de design ale lumii, și-a pus amprenta și asupra designului corpurilor de iluminat. Stilul rustic-luxos. Revenind în sfera tradițiilor dar cu un plus de confort, tendința spațiilor rustice este în continuare de actualitate. Lemn, culori naturale, motive folclorice și forme simplificate. Modern retro. Nostalgia anilor ’60-’70 s-a făcut resimțită încă de anul trecut. Iluminatul a încorporat această tendință prin combinațiile inedite de material ale lampadarelor, abajururilor și lustrelor. Kitsch chic. Iubitorii de senzații noi își vor găsi întotdeauna obiecte pe gustul lor în domeniul corpurilor de iluminat. Obiecte funcționale transformate în lămpi, veioze, lustre, abajururi sunt de regula deliciul acestei categorii. Clasic. Întotdeauna la modă, întotdeauna acceptat de către publicul larg, stilul clasic este un loz câștigător pentru majoritatea spațiilor.

Produse Aldo Bernardi, cu totul altceva.

September 5, 2016
46 de ani de pasiune, idei și concepții remarcabile. Și încă nu s-au oprit din a produce niște produse remarcabile și unice. Toate aceste produse Aldo Bernardi au prins viață într-un loc special, înconjurate de peisaje remarcabile și gândite de minți sclipitoare. Italia. Ceramica și alama sunt printre materialele preferate de aceștia. Astfel că le vom regăsi în majoritatea produselor. Le-au studiat, le-au observat, s-au jucat cu ele, ca într-un final să realizeze produse remarcabile din ele. Iluminat interior, iluminat exterior, aceștia realizează produse pentru ambele spații. Gândesc soluții de iluminat care vor deveni atât sursă de lumină cât și un punct important în amenajare. Clasic sau modern? Au creat și gândit corpuri de iluminat suspendate, aplici, lampadare, sisteme de iluminat…Le gândesc într-un asemenea mod încât să arate bine în orice ipostază și spațiu. Cei de la Aldo Bernardi cred că fiecare detaliu, indiferent cât de mic, este foarte important și poate să facă diferența. Detaliile creează perfecțiunea. Apelați cu încredere la echipa TLB Electro pentru proiectul dumneavoastră. Echipa noastră este pregătită să ofere cea mai viabilă soluție indiferent de proiectul la care lucrați. Alegeți din sutele de parteneri, iar noi o să vă îndrumăm la fiecare pas. Suntem soluția cea mai la îndemână.

Tendințe în iluminat.

August 29, 2016
Datorită progreselor realizate în ultimii ani în sectorul de iluminat, pentru zona de iluminat se pot anticipa mai multe direcții de dezvoltare. Cu siguranță una dintre cele mai importante este folosirea din ce în ce mai mult a surselor LED. Aceasta își va pune amprenta pe întreaga tehnologie. Vor apărea tot mai multe soluții de control wireless, pentru reducerea consumului de curent și flexibilitate în adaptarea si reconfigurarea iluminatului. Acestea vor duce la îmbunătățirea confortului și creșterea randamentului activității. Ne vor oferi posibilitatea de control wireless automat cât și individual pentru fiecare utilizator. Sistemele de control încorporează multă tehnică digitală în corpurile de iluminat, acestea fac datele accesibile prin echipamente smart integrate. Sistemele care integrează iluminatul interactiv, umbrirea și controlul temperaturii pot face ajustări automate, pentru a maximiza eficiența energetică din clădiri. Iluminatul cu corpuri  cu incandescență suferă prin faptul că este ineficient energetic dar livrează o temperatură de culoare care este familiară și face ca oamenii să se simtă confortabil. Iluminatul cu LED este tradițional asociat ca fiind monoton, dar eficient din punct de vedere al consumului. Pe măsură ce tehnologia controlului iluminatului evoluează, atât arhitecții cat si designerii vor avea posibilitatea să contribuie atât la eficiența cât și la frumusețea locului în care vom lucra și vom trăi.
Load more