Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Tendințe în iluminat în 2018

By tlbelectro 6 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Tendințe în iluminat în 2018
Tendințe în iluminat în 2018

Deja strecurat în interioarele amenajate în ultimul timp, înclinația spre stilul organic se va resimți mai puternic anul acesta. Designerii se inspiră din tot ceea ce văd că ne înconjoară, natura fiind o sursă de forme inepuizabilă. Corpuri de iluminat inspirate din forme regăsite în natură, culori naturale și structuri organice, toate se vor regăsi în cataloagele acestui an. În locul lemnului și a altor materiale naturale, plasticul a ajuns să fie materialul cel mai potrivit pentru a da naștere formelor organice. Ironic, nu?

Culoarea predominantă a caselor din Scandinavia este albul. Motivul pentru care albul a devenit un trend în designul interior în peninuslă este pentru că albul dă senzația de luminozitate și spațiu. Să nu uităm că albul este un fundal perfect pentru alte culori. În Scandinavia, locuința se bucură pentru scurt timp de lumină naturală, de aceea corpurile de iluminat joacă un rol foarte important în decorarea acesteia.

Din ce în ce mai mulți clienși își doresc să mobileze își casa în stilul vintage. Corpurile de iluminat vintage reprezintă un pas prim pas în acest sens. Acest stil se poate defini și ca stil retro modern. Datorită utilizării culorilor pastelate și a formelor rotunjite, transmite interiorului o atmosferă de liniște și adăpost. Chiar dacă designul atinge epoca trecută, realizarea este foarte modernă si sigură.

A devenit populara încă din anul 2017. Corpuri de iluminat minimaliste care se concentrează pe modele geometrice simple, culori neutre și forme extravagante. Paleta coloristică este una redusă, domină non culoarea alb. Se apelează la nuanțe monocrome sau bej care să redea tendința actuală a stilului. Concluzionând, designul minimalist se caracterizează prin forme simple, linii drepte și printr-o imagine de ansamblu aerisită.

Patru tendințe în iluminat care cu siguranță vor aduce un plus în spațiul pe care doriți să îl echipați cu corpuri de iluminat. Ideile de mai sus te pot ajuta să îți găsești inspirație.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.