Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

2017 și top trenduri de urmat în iluminat.

By tlbelectro 7 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  2017 și top trenduri de urmat în iluminat.
Lustra de interior Night Birds alb ambient

Ca și în industria de fashion și cea a corpurilor de iluminat încearcă să nu se abată de la regula care spune că trendurile trebuie să se schimbe. Trendurile fluctuează și se pot schimba destul de des, de accea este important să fim cu ochii-n patru.

Becuri mici. Da, exact. Cât mai mici, cu atât mai 2017. Becurile mici au revoluționat anul 2016, iar acum se așteaptă ca în anul 2017 să fie cele mai vândute accesorii de corpuri de iluminat.

Produse cu un puternic aspect și caracter industrial. Defapt acesta nu este un lucru neapărat nou. Acest stil industrial revine aproape în fiecare an de ceva timp. Oamenilor le place și s-au atașat de el.

Corpurile de iluminat supradimensionate își fac și ele simțită prezența pe lista designerilor. Gândiți-vă doar cât de mult contează acestea într-o încăpere. Reușesc cu ușurință să aducă un plus de valoare și să transforme orice ambianță.

Corpurile de iluminat inspirate de natură sunt mereu în top. Iar dintre designerii cu care colaborăm noi nu există măcar un proiect pe an în care să nu fie cerute astfel de corpuri de iluminat. Se pare că acest stil este mereu prezent în viața noastră.

Depinde doar de voi care trend vi se potrivește. Poate nici unul din cele mai de sus. Nu este problemă. Avem idei și soluții și pentru alte concepte.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.