Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Produse Lamp Gustaf, design nordic în casele voastre.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Produse Lamp Gustaf, design nordic în casele voastre.
produse lamp gustaf

Compania din spatele acestor produse Lamp Gustaf este printre cei mai apreciați producători de corpuri de iluminat din zona Europei de nord. Ei au ales să implementeze rigurozitatea și stilul scandinavian în majoritatea corpurilor de iluminat.

Alături de cei mai renumiți designeri din Scandinavia, cei de la Lamp Gustaf au reușit să realizeze corpuri de iluminat cu adevărat spectaculoase și unice. Simple și rafinate, obiecte de iluminat care își fac cu siguranță treaba pentru care au fost realizate.

Folosind doar materiale de cea mai bună calitate și realizate cu mare grijă, cu un finisaj pe măsură, aceste produse vor deveni rapid preferatele dumneavoastră. La ora actuală sunt printre cele mai recomandate produse de arhitecții și designerii din România. Le veți regăsi în foarte multe locații, începând de la case private, până la restaurante și hoteluri.

Se potrivesc de minune în mai multe locații, fie ele moderne sau tradiționale. Acestea vor aduce un plus de valoare oricărui spațiu. Cu siguranță corpurile de iluminat Lamp Gustaf vor deveni unele dintre cele mai apreciate obiecte din spațiul dumneavoastră.

Echipa TLB Electro are experiența necesară pentru a vă putea îndruma în decizia dumneavoastră de a achiziționa corpuri de iluminat. Împreună dăm lumină viitorului.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.