Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

TLB Electro a fost la Frankfurt Light and Building 2018

By tlbelectro 6 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  TLB Electro a fost la Frankfurt Light and Building 2018
Frankfurt Light and Building 2018

Este vorba despre un eveniment dedicat în exclusivitate producătorilor și comercianților de corpuri de iluminat. Am fost prezenți la acest eveniment pentru a lua pulsul exact al pieței. Am reușit asta? Noi zicem că da.

Parteneri noi, relații comerciale noi. Toate pentru ca partenerii noștri să fie mereu la curent cu cele mai noi trenduri din lumea corpurilor de iluminat. Am văzut și testat tehnologii noi, moduri prin care iluminatul va trece într-o nouă eră.

Produsele văzute la acest eveniment au fost spectaculoase și cu siguranță le veți regăsi cât mai curând în foarte multe locații. Toți producătorii de corpuri de iluminat de la acest târg au venit cu inovații. Majoritatea produselor prezentate vor da tonul pentru cel puțin un an de zile în ceea ce privește iluminatul.

În galeria de mai jos am încercat să surprindem câteva dintre produsele prezentate de partenerii noștri. Însă, suntem convinși că nu ne-ar ajunge timpul și nici spațiul pentru a putea reda tot ce a însemnat acest târg pentru cei care activează în domeniul iluminatului.

Frankfurt Light and Building 2018 a fost un eveniment reușit. Echipa TLB Electro a fost prezentă la acest eveniment pentru ca toți clienții și partenerii noștrii să aibă de câștigat.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.