Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Lumina naturală printr-o tehnologie invoatoare

By tlbelectro 5 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Lumina naturală printr-o tehnologie invoatoare
lumina naturală corp de iluminat

Vreau lumină naturală în birou. Îmi doresc o lumină cât mai naturală în baie. Mi-ar place foarte mult dacă corpul de iluminat ar reda cât mai fidel lumina naturală. Dacă ați știi voi de câte ori am auzit aceste cuvinte. De fiecare dată ne-am străduit să venim cu cea mai bună soluție. Ne-a reușit, altfel nu am face treaba aceasta de 13 ani, nu?

După vizita de la târgul din Frankfurt ne-am întors cu o sumedenie de contacte de la diverși producători. Dar știți ce ne-a atras privirea cel mai mult? Era un stand unde dacă intrai puteai vedea lumina Soarelui, efectiv te uitai la cer. Ni s-a părut ciudat pentru că noi eram într-o hală imensă fără geamuri!

Ceea ce vedeam noi și alți vizitatori era un corp de iluminat inovativ care cu siguranță va schimba multe lucruri în viitorul apropiat. Un panou led extrem de bine realizat care odată pus în funcțiune face exact, dar exact, ceea ce vedeți voi în imaginea alăturată.

lumină naturală în baie

Dacă nu vezi cu ochii tăi nu crezi. Dar pe cuvântul nostru de onoare că exact așa se simte și vede. Lumina naturală în toată splendoarea ei dintr-un corp de iluminat.

Ai un birou, o hală sau un spațiu unde nu poți să beneficiezi de lumina Soarelui? Nu te îngrijora. TLB Electro are soluție :). Contactează-ne pentru mai multe detalii.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.