Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Produse La Lampada, soluția ta!

By tlbelectro 7 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Produse La Lampada, soluția ta!
produse la lampada

Începem anul 2017 cu o noutate pentru clienții și colaboratorii noștri. Echipa TLB Electro este încântat să anunțe începutul colaborării cu un nou brand internațional. Compania La Lampada este acum unul dintre partenerii cu care TLB Electro va colabora.

Compania italiană a fost fondată în anul 1975, iar de atunci s-a impus pe piața corpurilor de iluminat. Toate produsele La Lampada sunt realizat în Italia. Multe dintre ele sunt realizate manual de artizani și maeștrii renumiți, acest lucru oferind o autencitate și unicitate pentru fiecare produs.

Pentru realizarea produselor sunt folosite doar materiale de cea mai bună calitate, producătorul lucrează în special cu sticlă, lemn, metal și textil. Toate acestea sunt combinate într-o varietate de produse. Cu siguranță veți reuși să găsiți un produs care să vă încânte privirile și gusturile. Datorită faptului că produsele lor sunt realizate manual, garantează pentru originalitate. Un lucru este sigur, cu un asemenea produs veți avea parte de stilul italian în casa voastră.

Echipa noastră vă poate oferi detalii, sfaturi pentru proiectele la care lucrați. Nu ezitați să ne contactați telefonic sau pe mail. Avem o experiență vastă, cu sute de proiecte finalizate cu succes. Apelează cu încredere la echipa noastră. Avem soluția pentru proiectul tău.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.