Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Lustre moderne pentru sufragerie.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Lustre moderne pentru sufragerie.
Lustre moderne pentru sufragerie

Ne-am gândit să vă arătăm care sunt tendințele în materie de lustre pentru sufragerie și ce se poartă în 2017. Așadar, dacă sunteți puși pe renovat ar fi bine să citiți acest articol. Vom încerca să venim cu informații folositoare, care să vă ajute în decizia pe care vreți să o luați.

În orice locuință modernă, design-ul, atmosfera și ambientul, sunt create de combinația de lumini si umbre. După cum știm gama de corpuri de iluminat este foarte variată în ziua de azi. În funcție de preferințele voastre, puteți alege lustre care vă plac și care credeți că se potrivesc în sufrageria voastră.

În dormitor nu avem nevoie de o lumină foarte puternică, deoarece nu este camera în care ne petrecem majoritatea timpului. Însă, în sufragerie situatia se schimbă, iar aici chiar avem nevoie de corpuri de iluminat puternice. Alegerile inspirate contribuie decisiv la crearea design-ului interior al unei camere, deci nu faceți asta în grabă. Designerii susțin că nu trebuie să plasăm niciodată o lustră deasupra patului în care dormim.

Echipa noastră are una dintre cele mai diversificate oferte de corpuri de iluminat. Soluții și idei pentru întreaga casă. Tot ce trebuie să faceți este să luați legătura cu noi.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.