Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

PRODUSE CUSTOM MADE

GENIO LUGA LED

Corpul de iluminat – profil liniar – Genio LED poate fi realizat la comanda in functie de solicitarile beneficiarului, fiind conditionati doar de caracteristicile tehnice ale elementelor luminante, care pot fi montate in interiorul profilului.

Accesoriile create pentru acest profil ofera posibilitatea motajului incastrat, aplicat sau suspendat. In varianta aplicata acesta poate fi o aplica liniara, discreta, de perete sau o plafoniera. Incastrarea se poate face in in sol, pardoseala, tencuiala, mobilier etc.. In cazul unor inaltimi mari a plafonului se poate opta pentru accesoriile de suspendare care permit montarea corpului de iluminat la inaltimea dorita.

AGGIOLIGHT

Experienta celor de la Aggiolight este cea mai buna carte de vizita. Produsele lor redau cu fidelitate traditia si calitatea pe care o cautam cu totii.

Toate corpurile de iluminat sunt realizate in propria fabrica, iar stilul adoptat este unul neo-clasic. Sunt specializati in crearea de candelabre extrem de spectaculoase, produse care vor exprima cu fidelitate valoarea inestimabila a mostenirii italiene.

ANTEALUCE

Produse exclusiviste, care vor reusi sa aduca un plus de valoare oricarui spatiu. Realizate doar din materiale de cea mai buna calitate, cu finisajte de mare finete, aceste corpuri de iluminat vor fi unul dintre cele mai importante produse de design.

BOCCI

Produsele Bocci sunt decise sa tina pasul cu lumea contemporana. Prezente in multe locatii exclusiviste din lumea intreaga, produsele canadienilor au ajuns sa fie extrem de apreciate de majoritatea arhitectilor.

Produsele Bocci exploreaza materialele din punct de vedere mecanic, fizic si chimic. Toate acestea fiind extrem de importante in realizarea unor produse de o mare precizie si rafinament.

VISO

Viso, unul dintre cei mai apreciati producatori de corpuri de iluminat, vine mereu cu ceva surprinzator.

Designerii apeleaza cu incredere la produsele lor, acestea fiind de o calitate ireprosabila. Tocmai de accea vom regasi produsele Viso in aeroporturi internationale, hoteluri de renume, malluri din capitalele de top ale lumii.

Cu aceste produse veti reusi sa transformati orice spatiu.

METAL LUX

Cu o experiente de peste 40 de ani, echipa Metal Lux poate sa aduca la viata orice proiect imaginat de clienti. Avand una dintre cele mai moderne facilitati, ei sunt capabili sa produca doar produse de cea mai buna calitate, care cu siguranta vor reusi sa multumeasca orice client. Ideile si conceptele clientilor pot fi relativ usor puse in practica.

Culorile si formele dorite de clienti nu sunt o piedica in realizare oricarei dorinte.

SILLUX

Cu o experienta de peste 30 de ani, produsele Sillux sunt realizate manual si cu sunt renumite pentru stil.

Datorita cooperarii cu designeri renumiti, produsele lor sunt mereu in ton cu vremurile si se pot plia cu usurinta oricarui proiect. Sunt deschis mereu spre invoatie, au solutii pentru orice provocare.

Toate produsele lor sunt realizate manual exclusiv in Italia.

IL PARALUME MARINA

Compania nu doar produce, ea creeaza. Crezul dupa care se ghideaza acest producator de corpuri de iluminat.

Colaboreaza cu cei mai renumiti designeri,  iar acest lucru ii ofera un atuu destul de important pe piata corpurilor de iluminat.

Designul, inovatia, cercetarea si dezvoltare isi dau mana cu maiestria mesterilor italieni.

Brandul Il Paralume Marina este unul dintre cei mai apreciati producatori de corpuri de iluminat.

Produsele lor sunt fuziunea dintre alama, cristal de Italia, sticla de Murano si talent.