Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Frandsen, designul mai important ca orice.

By tlbelectro 7 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Frandsen, designul mai important ca orice.
frandsen

1968. Anul în care lumea a făcut cunoștință cu un producător de corpuri de iluminat danez. Frandsen Lighting și-au spus încă de atunci. În ultimii aproape 50 de ani au devenit unii dintre cei mai importanți producători de corpuri de iluminat. Nu sunt pretențioși, astfel că vom regăsi în gama lor de produse toată gama de corpuri.

Se ghidează după un un principiu simplu dar extrem de eficient: Frandsen produce lămpi pentru oamenii care consideră designul unui produs mai important decât prețul acestuia. Pentru ei este extrem de important ca produsele lor să fie realizate doar din cele mai bune materiale, astfel se asigură că acestea transmit bunul gust și calitatea.

Produse unicat, cu forme și design atipice pentru lumea corpurilor de iluminat, acestea vor reuși cu siguranță să ofere un plus de valoare și atitudine oricărui interior. Folosind doar materiale de cea mai bună calitate și lucrând cu cei mai renumiți designeri, Frandsen garantează pentru produsele lor. Acestea nu sunt doar corpuri de iluminat, sunt adevărate piese de decor în casa noastră.

Pentru cei de acolo cele mai importante lucruri sunt designul și dezvoltarea de noi produse. Puteți fi sigur că alegând produsele lor, veți avea parte de o experiență cu totul diferită în ceea ce privește iluminatul.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.