Contact

b-dul Independentei bl.22, ap.16
430071 Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Telefon: 0362 408 134
Mobil: 0726 111 171
Fax: 0262 424 054

  • Bine ati venit in lumea CORPURILOR DE ILUMINAT

    TLB Electro ofera garantia calitatii si a tehnologiei de ultima ora in domeniul corpurilor de iluminat.
     Despre noi Produse      Contact 
  • Frandsen - Scandinavia acasa

    Frandsen ne aduce in casa stilul scandinav. Reuseste acest lucru prin designul corpurilor de iluminat. Simplu si eficient, deviza Frandsen.
     Frandsen
1
/
3
/

TLB Electro

Lumina da viata, forma si energie. Ea are puterea de a transforma orice spatiu in care locuiesti sau muncesti, de a pune in valoare locuri si obiecte, de a genera starea ta de bine in tot ce faci. Pune fiecare secunda din viata ta in lumina potrivita cu cea mai variata gama de corpuri de iluminat, atat pentru interior cat si pentru exterior. Ofera spatiului tau personalitatea dorita prin design, intensitatea si culoarea luminii. Alegerea ta va fi usurata de consultantii nostri care te vor insoti in cautarea corpurilor de iluminat cu designul si functionalitatile dorite, de la producatori de renume din intreaga lume.

Iluminat Interior

Infumuseteaza interioarele in care construiesti fiecare experienta a vietii tale cu veioze, candelabre, lampadare, lampi, aplice, spoturi, si alte corpuri de iluminat interior deosebite prin design si functionalitati. Lumineaza frumos si sustenabil prin alegerea tehnologiei LED din miile de solutii de iluminat interior.

Iluminat Exterior

Pune in valoare fiecare pas al tau in curte, gradina, pe terasa casei sau pe strada, cu lumina potrivita. Proiectoare, plafoniere, aplice, stalpi pentru alei sau gradina, si alte corpuri de iluminat exterior create de producatori de renume international, te asteapta sa le descoperi si sa le alegi pentru a anima orice spatiu exterior.