Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Produse Flos, filozofia iluminatului.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Produse Flos, filozofia iluminatului.
produse flos

De peste 50 de ani lumea corpurilor de iluminat este îmbogățită de produse Flos. Ei se ghidează după o filozfie destul de simplă, și anume: lumina este responsabilă pentru ideile noi iar iluminatul pentru emoții. Sunt atenți la viitor, dar nu uită trecutul și lucrează în prezent.

Cu ajutorul celor mai buni designeri, produselor acestui brand au devenit rapid sinonime cu performanța și eficiența. Realizate doar din materiale de cea mai bună calitate, finisate cu mare grijă, produselor lor se găsesc atât pentru interior, cât și pentru interior. Cu ajutorul acestor produse veți reuși să aduceți un plus de valoare în proiectele dumneavoastră.

Brandul este unul extrem de cunoscut și apreciat, iar dovada cea mai bună sunt proiectele în care produsele lor sunt capul de afiș. Veți regăsi produse Flos și în muzee, chiar la Londra, Milano sau Roma, corpuri de iluminat în diferite hoteluri, precum Intercontinental din Geneva sau Eurostar din Madrid. Evident regăsim produsele lor și în proiecte mai mici, precum amenajări de case private.

Echipa TLB Electro este partener al celor de la Flos. Clienții noștri se pot bucura, pe lângă sfaturile echipei noastre, și de aceste corpuri de iluminat cu adevărat spectaculoase. Calitatea și eficiența produselor sunt pe primul loc pentru noi.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.