Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Trendul anului 2016 în iluminat.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Trendul anului 2016 în iluminat.
2016 în iluminat

Dacă suntem persoane care urmăresc trendurile, atunci următorul articol ar putea să vă ofere informații despre anumiți pași pe care ar trebui să îi luăm în considerare în acest an. Poate dorim să facem doar schimbări minore sau poate vrem să schimbăm totul.

Corpurile de iluminat artizanale, realizate manual, pot să ofere un look unic oricărei încăperi, fie vorba de sufragerie, bucătărie sau chiar și baie. Aceste corpuri de iluminat pot adăuga o notă de prospețime camerei dumneavoastră. Alegeți lustre și candelabre decorate și pictate manual etc.

Anul acesta se pare că designerii au decis că este timpul ca anumite corpuri de iluminat să fie în centrul atenției. Da, asta înseamnă că probabil vom vedea corpuri de iluminat mari, care vor reuși să lumineze și să fie cu ușurință în centrul atenției. Ceea ce se și dorește cu aceste corpuri de iluminat.

Metalele în culori calde, cum ar fi alama, se pare că vor recuceri piața anul acesta. De la aplici până la lustre sau candelabre, corpurile de iluminat în culorile alamei, bronzului sau aurului vor fi printre cele mai utilizate. Da, dar toate acestea într-un mix de culori. Se pare că au trecut anii în care toate corpurile de iluminat din casa noastră erau într-o singură nuanță.

Sunt doar câteva exemple din trendul anului 2016 în iluminat. Cu siguranță vom mai reveni cu articole pe această temă.

 

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.