Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Corpurile de iluminat îmbunătățesc starea de spirit?

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Corpurile de iluminat îmbunătățesc starea de spirit?
starea de spirit

Expunerea îndelungată la un iluminat prost sau o lumină slabă are un efect negativ asupra stării noastre de spirit. Însă, din secolul XX putem schimba acest lucru. Apelăm la corpuri de iluminat pentru a aduce lumină și automat să ne schimbăm și starea de spirit. Lumina și luminozitatea au efecte benefice asupra modului în care funcționăm.

Într-o zi însorită, soarele luminează cu o putere de minim 100.000 de Lux. Din păcate, majoritatea corpurilor de iluminat nu ne pot oferi mai mult de 100 de Lux. Însă, există anumite trucuri care pot ridica puterea luminii la aproximativ 10.000 de Lux. Totuși, nu vă recomandăm să stați prea mult timp la o intensitate așa mare de lumină.

Ați observat că vara toată lumea se simte mai bine? În general, lumina soarelui are acest efect asupra corpului omenesc. Tocmai în această idee se folosesc corpuri de iluminat cu o luminozitate ridicată. A fost demonstrat științific că folosindu-le corect ele vor reuși să îmbunătățească aspectele vieții noastre.

Echipa noastră ia în considerare multe lucruri în momentul în care lucrează la un plan de iluminat. Puteți fii siguri că ne interesează toate aspectele atunci când recomandăm un corp de iluminat. Lucrând de atâția ani în acest domeniu, știm că un corp de iluminat și o lumină ideală pot avea efecte benefice asupra spațiului și stării de spirit.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.