Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Produse Fabas Luce, inovație și dinamism.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Produse Fabas Luce, inovație și dinamism.
produse fabas luce

Trei cuvinte ghidează întregul concept al producătorului italian Fabas Luce: dinamism, flexibilitate și inovație. Fiind mereu atent la aceste concepte, corpurile de iluminat Fabas Luce sunt cu adevărat spectaculoase și extrem de populare în rândul arhitecților și designerilor. Din anul 1979 aceste produse Fabas Luce au cucerit lumea corpurilor de iluminat.

Colaborând doar cu designeri renumiți, corpurile de iluminat Fabas Luce acoperă întreagă paletă. Vom găsi corpuri pentru interior, precum lustre, candelabre, veioze, incastrabile, aplici etc. Toate unice, toate realizate cu mare grijă. Folosind doar materiale de cea mai bună calitate, lucrate cu mare grijă și finisate pe măsură, acestea vor reuși să transforme orice încăpere.ade-2533-34-102

Colecțiile lor se regăsesc în multe proiecte, sunt un brand internațional extrem de apreciat și folosit. Vom regăsi produse Fabas Luce în hoteluri, spauri, restaurante și chiar și proprietăți private. Arhitecții le recomancă cu ușurință datorită versatilității produselor. Sunt corpuri de iluminat care fac diferență în designul oricărei încăperi.

Dacă aveți proiecte care necesită corpuri de iluminat spectaculoase, nu treceți cu vederea produsele celor de la Fabas Luce. Cu siguranță veți rămâne surprinși de calitatea lor, de modul în care reușesc să aducă un plus de valoare proiectelor dumneavoastră. Echipa noastră vă stă la dispoziție cu sfaturi, sugestii și idei.

 

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.