Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Știi cum să alegi benzi LED?

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Știi cum să alegi benzi LED?
benzi led

Suntem într-un proces de renovare și eficientizare? Atunci trebuie să ne gândim bine și la modul în care alegem să iluminăm spațiul respectiv. Pentru o eficiență crescută noi recomandăm des folosirea și unor benzi LED. Acum depinde doar de dumneavoastră dacă aveți curaj să le folosiți.

Pentru cei care doresc să lumineze spațiul de acasă, producătorii recomandă benzi led cu o lumină caldă, care să ofere un sentiment plăcut. Benzile LED cu lumină rece sau naturală se folosesc de obicei în spații comerciale, magazine, prezentări etc. Este foarte important să alegem lumina corectă pentru spațiul care urmează să fie iluminat.

Există diferite modele pe piață. Benzile LED sunt populare pentru că sunt eficiente, econome, prietenoase cu mediul înconjurător și cu durată de viață lungă. Dacă aveți posibilitatea, alegeți benzile led SMD. Există două modele de SMD, 3528 și 5050. Diferența majoră ar fi că modelul 5050 are o luminozitate cu aproximativ 70% mai mare ca și modelul 3528.

În momentul în care știm spațiul de iluminat, este important să realizăm un necesar. Cu siguranță vom observa o diferență atunci când vine vorba de costuri. Benzile LED vor reuși să economisească bani, iar noi ne vom putea bucura de o lumină plăcută și puternică.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.