Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Cum să luminezi baia?

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Cum să luminezi baia?
să luminezi baia

De prea multe ori iluminatul băii nu este o prioritate. Da, chiar așa este. Celelalte camere sunt mult mai în față pe lista noastră de priorități. Însă, se observă o schimbare deodată ce spațiul băilor este în creștere și din ce în ce mai elaborată. Acum lumea solicită idei de iluminat care să evidențieze și acest spațiu.pentru baie

Trendul nou în design ne spune că avem nevoie de o baie care să fie cât mai luminată și curată. Iar din moment ce și acest spațiu a devenit un loc unde ne petrecem din ce în ce mai mult timp, este nevoie de un iluminat care să creeze o atmosferă de spa. De aceea este important să avem flexibiltate când ne alegem corpurile de iluminat.

Considerăm că ar trebui să ne concentrăm asupra iluminatului general, cum ar fi plafonul și încastrabilele. Avem nevoie și de un iluminat ideal pentru zona vanei și a dușului. Iar dacă avem dulapuri, atunci vă recomandăm să folosiți benzi de iluminat. Cu siguranță aceste sfaturi vă pot ajuta să vă bucurați de un iluminat relaxant în baia dumneavoastră.

Cu siguranță sunt mult mai multe nebuloase în legătură cum să luminezi baia și cu siguranță ne vom mai ocupa de acest subiect și în viitor.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.