Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Produse Moooi. Arta iluminatului.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Produse Moooi. Arta iluminatului.
produse moooi

V-ați gândit vreodată ce semnifică numele Moooi? Este cuvântul care descrie frumosul în limba olandeză, iar al treilea O este pentru a adăuga un plus de valoare. Compania a fost înființată în 2001, iar de atunci a devenit sinonimă cu eleganța și calitatea. Cu siguranță, produsele lor au devenit rapid preferatele multor designeri de interior.

Compania lucrează cu unii dintre cei mai renumiți designeri, iar acest lucru se observă cu ușurință la calitatea și aspectul produselor. Gama lor este una exclusivistă, curajoasă și jucăușă. Ei cred că în design este vorba despre iubire. Combinația de modern cu antic este la ordinea zilei, acest lucru oferă un aer unic acestor produse Moooi.

Cu această combinație unică, Moooi reușește să creeze interioare decorate într-o multitudine de modele și culori. Astfel indiferent de vârsta sau locația dumneavoastră, datorită produselor Moooi veți reuși să vă îndrăgostiți iremediabil de casa dumneavoastră. Această viziune inedită va reuși să aducă un strop de magie în viața de zi cu zi.

Aceste produse vor reuși să transforme orice spațiu într-unul unic și frumos. Noi garantăm că alături de un produs de la Moooi puteți fii sigur că nu veți rămâne neremarcat. Nu doar că veți ieși în evidență, dar veți avea parte și de un corp de iluminat unic și eficient.

 

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.