Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Produse Torremato, corpuri de iluminat pentru orice spațiu.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Produse Torremato, corpuri de iluminat pentru orice spațiu.
produse torremato

De obicei arhitecții sau designerii atunci când lucrează la un proiect de iluminat, preferă să echipeze spațiul cu produse de la același producător. Iar dacă pot, atunci cu siguranță vor folosi produsele acelui producător atât pentru interior cât și pentru exterior. Tocmai de aceea azi o să vorbim despre cei de la Torremato, producător italian de corpuri de iluminat.iluminat exterior

Aceste produse Torremato sunt ideale pentru cei care își doresc un singur brand în spațiile lor. Corpurile de iluminat Torremato sunt spectaculoase și eficiente, iar ele se găsesc atât pentru interior cât și pentru exterior. Un proiect care beneficiază de corpuri de iluminat Torremato va deveni elegant și spectaculos.

Brandul italian colaborează cu designeri renumiți pentru creațiile lor în lumea corpurilor de iluminat. Produsele lor sunt certificate și realizate cu mare atenție și grijă. Finisajele sunt pe măsura așteptărilor, iar acest lucru se obervă cu ușurință și în proiectele care au beneficiat de produsele Torremato.

Cu siguranță că proiectele dumneavoastră vor primi o aură modernă odată ce veți folosi aceste produse. Echipa TLB Electro garantează pentru acest brand, iar în portofoliul nostru veți găsi proiecte care au beneficiat de produsele acestuii brand renumit pe plan internațional. Dacă aveți un proiect în derulare, puteți lua legătura cu noi pentru o consultare profesionistă.

 

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.