Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Corpuri de iluminat pentru bucătărie.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Corpuri de iluminat pentru bucătărie.

O lumină de proastă calitate poate avea efecte negative asupra bucătăriei noastre. Gătitul devine mai greoi, iar oamenii se adună mai greu acolo. În momentul în care întocmim un plan de iluminat, bucătăria trebuie să joace un rol esențial. Trebuie să fim atenți cum alegem corpuri de iluminat pentru bucătărie.

Ca să avem un iluminat de succes în orice bucătărie trebuie să luăm în considerare anumite straturi de iluminat. Trebuie să știm de la început cum vom  folosi zonele din spațiul nostru. Avem zone de lucru, avem zone de ambianță și zonă de luat masă. Toate acestea trebuie luate în calcul.

corpuri de iluminat pentru bucătărie

Probabil una dintre cele mai importante zone de iluminat într-o bucătărie, este zona de lucru. Aici avem nevoie de o lumină puternică, plasată astfel încăt să nu creeze umbre asupra zonei unde vom pregăti mâncarea. În ultima vreme pentru aceste zone se folosesc corpuri de iluminat cu senzori de mișcare. Extrem de practice, economice și eficiente.

Să nu uităm nici de zona de luat masa. Ca să fim siguri că lumina nu va deranja, cei mai mulți designeri recomandă lustre. Acestea trebuie să stea deasupra mesei, astfel creând o atmosferă relaxantă și ideală pentru cei care servesc masa aici.

3

Echipa TLB Electro are soluții pentru bucătăria dumneavoastră. Suntem siguri că vă putem oferi cele mai bune corpuri de iluminat pentru bucătărie. Apelați cu încredere la serviciile echipei noastre, experiența și clienții noștri sunt cartea noastră de vizită.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.