Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Ergonomia iluminatului de birou.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Ergonomia iluminatului de birou.

Acest articol va fi de folos dacă simțiți că aveți gâtul înțepenit și vă dor umerii. Știm bine că toate aceste simptome sunt asociate cu statul pe scaun într-un birou. De aceea este extrem de importantă ergonomia iluminatului, de aceea este necesar să știm cum și cât trebuie să iluminăm.

Calculatoarele sunt o problemă destul de mare pentru designeri când vine vorba de iluminat. Este necesar să ajustăm corespunzător contrastul și luminozitatea monitorului, astfel încât ochii noștri să nu sufere. Să nu uităm nici de amplasarea monitorului, la fel de important pentru orice birou.

ergonomia iluminatului

Pereții lucioși, geamurile și chiar și alte surse de lumină pot cauza disconfort pentru ochii noștri. Astfel, unii dintre noi vom încerca să ne schimbăm poziția, iar asta poate duce la dureri acute. Tocmai de aceea este extrem de important ca iluminatul biroului să țină cont de poziție, culoare etc.

Un iluminat ideal pentru un birou trebuie să folosească straturi de lumină eficiente și estetice. Două tipuri de iluminat sunt recomandate, cel ambiental și cel de sarcină. Nivelul de lumină recomandat pentru spațiile de birou este de 350-750 de Lux, dar aceasta nu este o regulă. Becurile fluorescente sunt folosite cu preponderență datorită duratei de viață, culorilor și eficienței.

2

Voi cum v-ați imaginat iluminatul biroului? V-ați gândit câte este de important să aveți un birou care să țină cont de ergonomia iluminatului? Noi credem că este important ca spațiul unde ne petrecem multe ore pe zi să nu ne obosească prea mult.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.