Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Cum putem economisii bani cu becuri?

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Cum putem economisii bani cu becuri?
cum putem economisii bani

Halogen, watt, lumeni – care este diferența între acestea? Credem că echipa TLB Electro deține răspunsurile și vă poate „lumina” în ceea ce privește acești termeni.  Cel mai bun mod de a reduce cheltuielile cu electricitatea este să înlocuim becurile tradiționale cu tehnologiile noi, cum ar fi becuri LED sau becuri fluorescente.

3

Becurile halogen sunt o opțiune pentru a rămâne cu bani în buzunar. Ele rezistă de trei ori mai mult ca un bec tradițional și folosesc cu aproximativ cu 10% mai puțină energie. Becurile fulorescente rezistă de zece ori mai mult ca un bec clasic, iar micile scăpări de la începuturi au fost eliminate cu succes. Cele mai eficient becuri de pe piață sunt cele LED. Acestea rezistă chiar și 10 ani!

2

Wattul ne măsoară consumul de energie a unui bec, dar nu ne va spune și cât este de luminos acea sursă de iluminat. Lumenul măsoară luminozitatea becurilor. Acesta este un factor destul de important dacă ne dorim o lumină puternică, dar care să nu deranjeze.

Deci, cum putem economisii bani? Alegerea unor surse de iluminat eficiente și economice va reuși să scadă costul final al oricărei facturi de electricitate. Alegeți corpul de iluminat de care aveți nevoie, iar echipa noastră o să vă ofere cea mai eficientă soluție pentru economisirea unei sume considerabile de bani.

Alegeți profesioniștii în iluminat pentru soluții de top.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.