Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Corp de iluminat și mobilier.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Corp de iluminat și mobilier.
corp de iluminat și mobilier

Producătorul Slide Design este în totalitate o companie italiană înființată în anul 2002. Deși ar putea părea o firmă recentă, datorită produselor și inovației în lumea corpurilor de iluminat, aceștia au ajuns cu rapiditate unii dintre cei mai apreciați producători de corpuri de iluminat cu LED.

Au un număr uluitor de corpuri de iluminat care sunt realizate în formă de mobilier. Acestea sunt echipate cu surse LED, iar imaginea pe care o crează produsele lor sunt cu adevărat spectaculoase. Le putem întâlni în diferite grădini, lângă piscine sau chiar și la restaurante.

Folosind doar materiale de cea mai bună calitate, aceste corpuri de iluminat sunt rezistente și extrem de fiabile. Datorită colaborării cu designeri renumiți, multe dintre produsele lor sunt unicate, iar acest lucru este încă un punct forte în plus față de competitori. Corpurile de iluminat vor oferi lumină suficientă, dar sunt și extrem de confortabile ca și piesă de mobilier.

Produse extrem de versatile, ideale atât pentru interior cât și pentru exterior. Majoritatea acestor produse vor reuși să aducă un plus de culoare și valoare spațiului dumneavoastră. Cu siguranță vor atrage multe priviri și vor reuși să înfrumusețeze orice locație. Corpuri de iluminat de calitate, rezistente și eficiente, ideale pentru cei care își doresc altceva.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.