Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Iluminat pentru camera copiilor

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Iluminat pentru camera copiilor
iluminat pentru camera copiilor

Corpurile de iluminat pentru camera copilului ar trebui să includă și un aspect jucăuș care să încurajeze dezvoltarea imaginației celor mici!

Corpul de iluminat este esențial pentru a insufla starea de spirit și pentru a înfrumuseța decorul. Însă, siguranța este preocuparea principală când vine vorba despre alegerea unor corpuri de iluminat în orice spațiu care va fi folosit de copii. Toate corpurile din cameră ar trebui montate departe de accesul lor, în așa fel încât să nu se rănească din curiozitatea de a atinge sursele de lumină.

Montați corpurile de iluminat ambiental pe tavan astfel încât camera să fie bine luminată tot timpul. Luați în calcul și ce tip de activități va avea copilul în cameră și dacă ar fi nevoie de lumină extra. Dacă folosește un birou pentru teme sau alte activități, foarte probabil va fi nevoie și de o veioză sau o altă sursă de iluminat direcţionată spre birou.

Camera copilului reprezintă o oportunitate pentru a crea un spațiu distractiv, iar copilul probabil se va bucura de un corp de iluminat jucăuș. Căutați corpuri de iluminat care înfățișează personajele lor preferate din povești sau desene animate ori imagini cu sportul lor preferat. Faceți din alegerea corpului de iluminat o activitate distractivă atât pentru dumneavoastră cât și pentru copil, alegând corpul potrivit împreună.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.