Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Viitorul este iluminatul LED.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Viitorul este iluminatul LED.
iluminatul led

Anul acesta este ultimul an în care producătorul de surse de luminat General Electric din SUA v-a mai produce becuri economice. Ei au renunțat încă din 2012 la a produce becuri incandescente, iar acum vor renunța și la cele economice în favoare becurilor LED. Este evident că lumea a aflat și conștientizează din ce în ce mai mult beneficiile acestor surse de iluminat.

Aceste surse de iluminat devin din ce în ce mai accesibile. Dacă la început multora li se păreau scumpe, azi sursele LED au ajuns la un nivel de preț acceptabil. Iar odată cu trecerea anilor oamenii au descoperit și îmbunătățirile pe care la aduc acestea. Scade consumul de energie, crește durata de viață și evident că rămânem și noi cu mai mulți bani în buzunar.

La ora actuală sunt deja foarte multe orașe care au ales doar becuri LED pentru iluminatul public. Probabil și acest lucru este extrem de important pentru concepția publicului. LED-ul a devenit vizibil, aflăm mereu lucruri interesante despre el și ne „lovim” din ce în ce mai des de el.

Producătorii corpurilor de iluminat sunt extrem de volatili și și-au ajustat produsele, astfel încât ele să poată fi echipate cu astfel de becuri. Nu credem că ar exista corp de iluminat care să nu funcționeze și cu surse LED.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.