Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Vibia, corp de iluminat modern și eficient.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Vibia, corp de iluminat modern și eficient.

Modern și eficient. În ultimii ani nu există client care să nu rostească aceste două cuvinte. Majoritatea clienților își doresc corpuri de iluminat moderne, din materiale rezistente și fiabile, dar care să fie și eficiente și prietenoase cu mediul înconjurător. Iar noi avem datoria să le recomandăm exact ceea ce își doresc. În articolul acesta o să vă prezentăm unul dintre cele mai mari branduri în domeniul iluminatului, Vibia.

Lumina este creație. Aceasta este sloganul care definește cel mai bine acest brand spaniol. Lucrând cu cei mai importanți designeri de interior și arhitecți, Vibia reușește să surprindă prin produsele ei. Inspirate din arta modernă, simple, dar extrem de eficiente, corpurile de iluminat Vibia vor reuși să surprindă plăcut.

produse vibia

Sediul companiei se află în Barcelona, Spania. Un oraș care este renumit pentru viața culturală și pentru influența pe care o are în majoritatea domeniilor. Multe corpuri de iluminat vor reuși să aibă în design și un strop din această diversitate culturală.

Produsele lor sunt printre cele mai fiabile, lucrate cu mare grijă. Finisajul este și el extrem de atent executat, tocmai în ideea de a oferi ceea ce este mai de valoare pentru clienți. Creativitate, arta posibilității, schimbare și propriul ecosistem. Toate acestea sunt garantate de produsele acestui brand mondial.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.