Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Cum să alegem corpuri de iluminat pentru dormitor?

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Cum să alegem corpuri de iluminat pentru dormitor?
corpuri de iluminat pentru dormitor

Dormitorul este acel spațiu în care ambianța nu ține cont de vizitatori, aici totul este personal și trebuie mulat după personalitatea celui care își petrece timpul aici.  Vă plac dormitoarele romantice, dramatice, moderne sau poate chiar un pic „nebune”? Credem că acest articol va conține sfaturi utile pentru cei care își doresc corpuri de iluminat pentru dormitor.

Trebuie să știm ce funcții vor îndeplini corpurile de iluminat în această încăpere. Dacă vă place să pierdeți timpul în pat, privind la televizor atunci ar fi bine să vă gândiți la niște corpuri de iluminat încastrabile și veioze cu o lumină caldă.

2

Multă lume dorește să creeze o atmosferă cât mai plăcută în acest spațiu. Să nu uităm că iluminatul, pe lângă funcția primară de a lumina, mai nou a reușit să transforme încăperi. Lumină caldă pentru o ambianță romantică sau poate un pic de dramatism cu un candelabru? Dumneavoastră decideți care stil vi se potrivește mai bine.

Iluminatul corespunzător al dormitoarelor este extrem de important. Să nu uităm că în acest spațiu ne relaxăm și ne odihnim în fiecare zi. Aveți grijă ce fel de corpuri de iluminat vă cumpărați și cum le folosiți în această încăpere. Cele mai importante lucruri ar trebui să fie calitatea și eficiența. Pentru mai multe sfaturi, echipa noastră vă stă la dispoziție.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.