Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Proiectoare Led de ultima generatie.

Proiectoare LED - TLB Electro
By tlbelectro 9 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Proiectoare Led de ultima generatie.
proiectoare led

Iluminatul exterior este la fel de important ca si cel interior, iar pe langa functia de baza de a oferii lumina, corpurile de iluminat exterioare ofera si o nota de siguranta cat si un aspect inedit.

Daca esti in cautarea unei solutii eficiente, sanatoase si fara costuri exuberante pentru iluminatul exterior, TLB Electro are solutiile ideale pentru dorintele tale si iti pune la dispozitie o gama variata de corpuri de iluminat pentru exterior, incepand de la aplice, stalpisori, incastrabile si pana la proiectoare.

proiectoare led

Proiectoarele cu Led sunt corpuri de iluminat de ultima generatie, care ofera o lumina sanatoasa, lipsita de substante nocive.

Avand in vedere echiparea acestor proiectoare cu lumina Led, consumul de energie este mult mai scazut decat cel al unor corpuri de iluminat obisnuite.

Un alt factor important in alegerea corpurilor de iluminat este durata de viata, avand in vedere ca becurile obisnuite de incalzesc, durata de viata este mai mica decat in cazul acestor proiectoare cu Led, care au un factor mai ridicat de rezistenta, implicit durata de viata este mult mai mare, iar eficienta este cu mult mai ridicata.

Un alt aspect interesant referitor la aceste proiectoare Led, este acela ca nu atrag insectele in aceeasi maniera ca si becurile obisnuite, deci pe langa faptul ca puteti sa va puneti intr-o lumina mai buna si mai frumoasa gradina si casa, nu veti avea nici probleme cu toate insectele care sunt atrase de becurile obisnuite.

proiectoare led tlb electro

Ca si o concluzie, aceste proiectoare Led precum si alte corpuri de iluminat echipate cu Led, nu emit radiaţii infraroşii sau ultraviolet, au o aprindere instantanee, o lumina placuta pentru ochi, rezistenta mult mai ridicata la diversi factori de mediu si au un impact redus asupra mediului inconjurator, iar cel mai important este ca le gasiti in oferta TLB Electro.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.