Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Corpuri de iluminat pentru interior si exterior!

By tlbelectro 9 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Corpuri de iluminat pentru interior si exterior!
corpuri de iluminat pentru interior si exterior

Dupa multe discutii pro si contra, s-a ajuns la un consens, in care corpurile de iluminat nu sunt doar simple surse de lumina, acestea au si rolul de a completa un decor sau de a oferii un plus de personalitate, ambiantei pe care o creeaza.

Decorului interior sau exterior al unui spatiu este precum un puzzle, iar corpurile de iluminat sunt piese importante din compozitia acestuia.

Fie ca este vorba despre iluminatul interior sau exterior, corpurile de iluminat au o tipologie diversificata, astfel ca mereu se gaseste solutia perfecta pentru gustul si nevoia fiecaruia.

Fie ca ne referim la forma, culoare, material sau orice alte caracteristici, corpurile de iluminat necesita o atentie aparte.

iluminat living

Cu toate astea, majoritatea considera ca aceste obiecte nu sunt atat de importante si in concluzie ar trebui sa aiba costuri foarte mici, ajungand mai apoi in fata faptului implinit cand constata cu stupoare ca aceste obiecte au costuri neasteptate fata de perceptia lor si se intreaba de ce?

Ei bine confectionarea si creearea in sine a acestor corpuri de iluminat a devenit o tendinta si o adevarata arta, in care designeri si artisti din lumea intreaga se intrec care mai de care in idei, inovatii, tehnici si materiale tot mai sofisticate, tot mai diversificate, motiv pentru care si preturile acestora sunt diverse.

O alta considerenta destul de importanta este faptul ca tendinta pietei in ceea ce priveste decorul, arta si emotiile transmise de acestea au evoluat foarte mult, acum fiind mult mai apreciate.

iluminat ambient

Un alt aspect deloc de neglijat ar fi publicul care „gusta” aceste produse, persoanele cu influenta, persoanele cu un nivel financiar peste medie, si cu o conditie sociala din clasa superioara, motiv pentru care produsele au un pret mai ridicat.

Ei bine exista si corpuri de iluminat din categoria low price, deoarece se doreste satisfacerea nevoilor tuturor publicurilor, fapt pentru care mereu exista o solutie pentru fiecare.

iluminat veioza

E adevarat, daca va doriti un produs cu un anumit design, o anumita culoare, ornamentat cu elemente din cristale sau alte materiale sofisticate, atunci si costurile vor fi pe masura.

In concluzie, aceste corpuri de iluminat pentru interior si exterior sunt piese de decor foarte importante, atat in ceea ce priveste functionalitatea unui decor cat si esteticul acestuia. Ele trebuiesc incadrate si asortate cu decorul pe care il vor completa, exact la fel cum se procedeaza in momentul in care se construieste un puzzle si se cauta piesa cea mai potrivita.

TLB Electro este solutia de care aveti nevoie!

Aici veti gasi o gama foarte variata de produse, avand in oferta sa peste 300 de branduri si mai mult decat atat, aici veti gasi sfaturile de care aveti nevoie, sfaturi sincere, profesionale, in ceea ce priveste alegerea lampei, lustrei sau a candelabrului corspunzator din toate punctele de vedere.

iluminat candelabru puzzle

Cu un simplu click pe site-ul TLB Electro veti gasi exact raspunsul de care aveti nevoie, trimitand un simplu e-mail cu cerinta pe care o aveti, veti primi in cel mai scurt timp un raspuns asa cum va doriti.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.