Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Mobilier iluminat pentru gradina

By divasweb 9 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Mobilier iluminat pentru gradina

Odata cu venirea verii, consideram ca este oportun sa readucem in discutie amenajarea gradinii sau a terasei, in asa fel incat sa ne bucuram de serile relaxante de vara. Pentru a reusi sa ne bucuram de gradina sau terasa noastra si noaptea, trebuie sa ne punem problema iluminatului acestora.

Solutia s-ar putea sa fie mai la indemana decat credem. Sa incepem prin a calcula de ce avem nevoie in gradina sau pe terasa pentru a ne bucura de un minim de confort. In primul rand avem nevoie de mobilier iluminat pentru exterior ( mese, scaune, sezlong-uri etc. ), cat si de corpuri de iluminat. Daca spatiul care il avem la indemana este unul redus si amplasam toate aceste lucruri s-ar putea sa il supraglomeram.

Pentru cei care duc lipsa de spatiu sau pentru persoanele care vor cat mai mult loc liber, neocupat si nu isi doresc sa isi monteze corpuri de iluminat separat de mobilierul de gradina au aparut produsele care combina aceste doua lucruri intr-unul singur.

illuminated-patio-furniture-design-ideas1      ORA-Outdoor_Smart-Green_lighting_furniture_Sofa_thumbnail

Un astfel de corp de iluminat este Pao care combina confortul unui fotoliu pentru gradina cu un corp de iluminat decorativ, prin design-ului sau inovator care revolutioneaza definitia corpurilor de iluminat si a mobilierului de gradina sau terasa. Pao este dotat cu un sistem led care permite emiterea unei lumini discrete, nederanjand persoana care il foloseste.

pao

Acest tip de corpuri de iluminat este construit special pentru uzul exterior, fiind foarte bine protejat impotriva intemperiilor.

outdoor-furniture-perforated-color-changing-design-plust-airball-1

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 divasweb

  (10 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.