Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Corpuri de iluminat pentru gradina

By divasweb 9 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Corpuri de iluminat pentru gradina

Odata cu venirea verii, gradina capata o frumusete deosebita pe timpul zilei, datorita ierbii verzi si a florilor multicolore. Este pacat sa nu avem parte de aceast lucru si dupa lasarea intunericului. Tehnologia vine in ajutorul dumneavoastra, iar in cazul de fata firma TLB Electro pe site-ul careia am vazut o diversitate foarte mare de corpuri de iluminat pentru gradina.

Corpurile de iluminat pentru exterior au avut o evolutie rapida in ultimii ani. Ele nu mai au doar simplul rol de a ilumina, ele au acum si rol important de decor.

Imagine

Daca ne dorim un corp de iluminat aplicat, pe zid sau pe plafon, trebuie sa tinem cont de nevoia efectiva. Daca vom avea nevoie de lumina multa pentru o terasa, perete, etc. vom folosi un corp de iluminat unde functia va prima designului. Dar se poate sa fie totodata si obiect decorativ in paralel cu corpul de iluminat.

Cand este vorba de un corp de iluminat incastrabil, trebuie tinem cont de locul in care trebuie incastrat. De exemplu un corp de iluminat incastrabil care se va folosi in piscina, in permanenta sub apa, trebuie sa aiba neaparat protectie ridicata la apa, iar daca avem nevoie de un corp de iluminat incastrat in sol intr-un loc cu acces pietonal si auto, trebuie sa gasim un corp de iluminat rezistenta ridicata la apasare.

Imagine

Pentru corpuri de iluminat cu design deosebit, aparte, care vor avea rolul principal de infrumusetare a zonelor unde sunt amplasate, ( piscine, terase etc. ), exista o gama foarte variata din care se poate alege. Exista corpuri de iluminat pentru exterior, decorative, care imita pietrele, anumite plante, lampi cu forme abstracte sau chiar mobilier de gradina cu surse de lumina proprii.

 

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 divasweb

  (10 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.