Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Corp de iluminat suspendat Discoco

By divasweb 10 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Corp de iluminat suspendat Discoco
Corp de iluminat suspendat lustra Discoco

Daca vorbim despre un design modern si interesant, in domeniul corpurilor de iluminat suspendate ( lustre, candelabre ), un exemplu foarte bun este lustra Discoco de la producatorul Marset.

 

Discoco TLB Electro

Acest corp de iluminat suspendat, ca sa produca efecte in ambientul in care este amplasat, nici macar nu are nevoie sa fie pornit, datorita formei sale indraznete. Din cauza designului sau lumina pe care o emana nu este doar o lumina propriu zisa; ea este un amestec deosebit de umbre si lumina. Corpul lustrei Discoco este format din 35 de discuri, a caror amplasare nu este deloc aleatorie, acestea fiind amplasate la diferite unghiuri, pentru a se putea creea un joc de lumina deosebit.

 

Discoco - lumina

Sunt putine corpuri de iluminat care indiferent daca sunt in functiune sau nu isi pastreaza o frumusete apare. Discoco este unul dintre ele. Datorita designului sau modern, a metodelor inovatoare de constructie si proiectare al corpului lustrei, acest corp de iluminat suspendat aduce un plus de frumusete si un aer de prospetime in orice incapere este montat.

Discoco-gold

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 divasweb

  (10 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.