Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Corpuri de iluminat de lux

By divasweb 10 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Corpuri de iluminat de lux
Corpuri de iluminat de lux

Inca din cele mai vechi timpuri corpurile de iluminat s-au folosit si ca obiecte de lux, dovada o fac candelabrele de dimensiuni mari din dormitoarele monarhilor ( de exemplu candelabrul din dormitorul lui Ludovic al XIV-lea din Palatul Versailles care a fost facut din cristale Swarovski ) sau cel din salile de opera ( candelabrul celebru al Metropolitan Opera din New York )

.Versailles_Paris_large

Si in ziua de astazi corpurile de iluminat de lux joaca un rol important in iluminatul contemportan. Marile lanturi hoteliere comanda incontinuare candelabre suflate cu aur si cristale, de exemplu in hotelul Emirates Palace din Abu Dhabi, vizitatorii sunt intampinati de un candelabru gigant care contine peste 1.002 de cristale.

84689192.itnorwJJ.AUHDXBOct06095

Nu numai lanturile hoteliere comanda corpuri de iluminat de lux, un alt exemplu este Moschea Sultanului Quaboos din Oman unde este amplasat cel mai mare candelabru cu cristale Swarovski realizat vreodată, cu cei 14 metri inălţime ai sai şi peste 600.000 de cristale.

0

Desigur sunt si variante corpuri de iluminat de lux pentru locuinte particulare, care sunt concepute cu acceasi tehnica aparte.

Putem opta de la corpuri de iluminat suflate cu aur, la corpuri de iluminat construite din cristal de cea mai inalta calitate. Un exemplu excelent este celebrul producator Swarovski, care a inceput din 1965 sa furnizeze cristale de cea mai inalta calitate pentru corpuri de iluminat. Astfel cristalele Swarovski au realizat colecţiile de lux a celor mai cunoscuti producatori de corpurilor de iluminat. Fiind materiale de inaltă calitate, aceste cristale posedă o claritate şi puritate care garantează dispersia ideală şi reflecţia luminii, oferind o strălucire de excepţie.

Asfel de corpuri de iluminat de lux va poate oferi si magazinul nostu online, datorita parteneriatului pe care il avem cu nume grele din domenul producerii si comercializarii corpurilor de iluminat.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 divasweb

  (10 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.