Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Iluminat pentru grădină.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Iluminat pentru grădină.
iluminat pentru grădină

De obicei un iluminat pentru grădină este evidențiat cel mai bine noaptea. Atunci, acest spațiu devine extrem de apreciat. Te întorci de la muncă și te îndrepți spre grădina ta pentru un moment de relaxare. Este necesar un iluminat care să te liniștească și care să reușească să creeze o atmosferă plăcută.

Corpurile de iluminat cu LED sunt ideale pentru acest spațiu. Au o durată de viață lungă și sunt extrem de economice. Dacă v-ați gândit la încastrabile de exterior pe lângă alei sau scări, atunci nu ați greșit. Cu siguranță nu sunt suficiente pentru a lumina cu totul grădina, dar folosite cu alte corpuri de iluminat vor reuși să creeze o ambianță plăcută.

2

Să nu uităm că plantele „consumă” lumina. Este nevoie de multă lumină pentru a lumina corect și eficient copacii, florile etc. Lumina arată cel mai bine dacă este în contrast cu întunericul, așadar jocul luminii și a umbrei poate fi folosit pentru a crea efecte spectaculoase în spațiul exterior.

În momentul în care v-ați întocmit planul de iluminat pentru grădina dumneavoastră, ar fi bine să știți ce branduri alegeți. Noi recomandăm doar corpuri de iluminat cu rezistență sporită pentru spațiul exterior. Pe lângă design, trebuie să ne gândim și la eficiență. Corpuri de iluminat alese corect pot transforma grădina noastră.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.