Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Mici sfaturi pentru un iluminat corect.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Mici sfaturi pentru un iluminat corect.

Experiența noastră este garanția că știm despre ce vorbim când vine vorba despre iluminat. Tocmai de aceea ne-am gândit să vă oferim mici sfaturi pentru un iluminat corect. Bineînțeles că vom vorbi despre iluminat, asta știm să facem cel mai bine :).

În băile noastre, pentru un iluminat uniform, plăcut și lipsit de umbre vă recomandăm să folosiți aplice pe ambele părți ale oglinzii. Dacă vă doriți o atmosferă ca la un spa, combinați spoturile cu lumini mai șterse, împreună vor crea atmosfera dorită. Să folosim o lumină generală pentru întreaga încăpere, una pentru lumina de lucru și poate nu strică un corp de iluminat cu senzor, acesta ne-ar ajuta noaptea.

2

Pentru dormitoare vă recomandăm să iluminați dulapurile cu diferite spoturi, acestea vor adăuga o notă practică întregii încăperi. Să nu uităm să folosim lumina corespunzătoare și pentru citit. Suntem convinși că ambianța astfel creată va aduce un plus de valoare întregii încăperi.

Dintre toate încăperile din casă, bucătăria are nevoie de cel mai flexibil iluminat posibil. De obicei în bucătărie se crează condens, iar acest lucru nu avantajează corpurile de iluminat expuse. Noi vă recomandăm să folosiți pe cât posibil încastrabile, spoturi etc. Iar deasupra spațiului de gătit, este necesar utilizarea corpurilor de iluminat care au o protecție din sticlă.

Credem că folosind aceste sfaturi puteți avea un iluminat corect în casa dumneavoastră. Pentru alte detalii și informații echipa TLB Electro vă stă la dispoziție.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.