Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Iluminat pentru garaj.

By tlbelectro 7 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Iluminat pentru garaj.

Pentru a beneficia de un iluminat pentru garaj așa cum trebuie, în primul rând trebuie să ai un garaj pe măsură. Este foarte important să îți împarți garajul în mai multe spații. Bineînțeles că fiecare parte va beneficia de un anumit tip de iluminat. O să încercăm să vă oferim câteva  sfaturi pentru un iluminat eficient în aceste spații.

iluminat pentru garaj

În poza de mai sus încercăm să vă prezentăm organizarea eficientă a spațiului dumneavoastră din garaj. Bineînțeles că acest lucru este informativ, nu vă putem obliga să faceți exact ca și noi. Fiecare astfel de spațiu trebuie să poarte și un nume.

De exemplu: 1. zona de tranziție; 2. am nevoie acum; 3. depozit mic; 4. depozit mare; 5. obiecte folosite des și 6. spațiu de lucru. Fiecare spațiu necesită o apropiere diferită din punct de vedere al iluminatului. Pentru zona de tranziție recomandăm corpuri de iluminat cu senzori. Pentru punctul 2 ar fi eficient să folosim benzi LED pentru un iluminat eficient. Pentru spațiile de depozitare am recomanda încastrabile. Și aici ar fi indicat să folosiți ca și surse LED-urile.

Pentru spațiul de lucru recomandăm o aplică mobilă cu LED. Da, mult LED. Pentru că sunt rezistente, eficiente și o să vă puteți bucura mai mult timp de ele. Veți ține cont de sfaturile noastre?

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.