Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Becuri în șir. Ce să facem cu ele?

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Becuri în șir. Ce să facem cu ele?
lumini în șir

Aceste becuri în șir sunt considerate cameleonul iluminatului. Ele pot fi atârnate, împachetate, întinse sau ce vă mai trece prin cap. Sunt extrem de versatile și din ce în ce mai utilizate în proiectele de design, atât pentru iluminatul de interior cât și pentru cel exterior.

Ce putem numi bec în șir? Este foarte simplu defapt. Avem becuri, iar acestea sunt puse în serie pe o sârmă acoperită. Se găsesc în diferite lungimi, culori, forme etc. Acum ceva timp majoritatea foloseau becuri clasice, însă o dată cu trecerea timpului oamenii au început să folosească din ce în ce mai mult tehnologia LED.

2

Am încercat să creăm o tipologie pentru acestea. Noi credem că patru ar fi suficiente, dar dacă simțiți că am uitat ceva, nu ezitați să ne „trageți de ureche”. Noi zicem că becurile de crăciun, da clasicile instalații, se încadrează perfect în categoria Mini. Becuri în diferite forme, pe care le întâlnim în cafenele, la garden party-uri etc. Acestea noi le-am numi Globuri. Becurile LED pe o bandă, noi le-am folosi în categoria Micro. Iar dacă vă doriți anumite becuri care să meargă cu anumite teme, atunci ele se potrivesc de minune în categoria Special.

Nu uitați să alegeți mereu calitatea. Aveți nevoie de eficiență, economie și durabilitate. Atât de simplu.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.