Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Partenerii noștri, cartea noastră de vizită.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Partenerii noștri, cartea noastră de vizită.
partenerii noștri

Pentru orice companie sunt importante două lucruri. Relația cu clienții săi și relația cu partenerii săi. Pentru că doar așa putem crește sănătos și să oferim cele mai bune oferte. Tot ceea ce facem noi zi de zi este strâns legat de aceste două aspecte. Azi o să încercăm să vă facem cunoscute criteriile TLB Electro în materie de parteneri.

partenerii noștri

Ne alegem partenerii cu mare atenție. Ne dorim ca produsele lor să fie de cea mai bună calitate, tocmai în ideea ca să putem garanta pentru ele oricărui client. De aceea fiecare partener TLB Electro este atent verificat și înainte să apară în lista noastră, le cerem mostre de produse. Dorim doar ce este mai bun pentru clienții noștri!

3

Veți găsi doar branduri internaționale printre companiile care au ales să lucreze cu noi. Asta reprezintă pentru un noi un motiv de mândrie și o carte de vizită extrem de importantă. Tocmai de aceea fiecare partener de-al nostru este extrem de important pentru noi și pentru clienții noștri. Nu există compromisuri în această relație.

2

Materiale de cea mai bună calitate, finisaje pe măsură, garanție și multe alte beneficii. Acestea sunt cerințele noastre și acestea sunt corpurile de iluminat livrate clienților noștri. În orice domeniu este important respectul pe care îl oferim și pe care îl primim. TLB Electro își respectă fiecare partener și client, iar la rândul nostru mulțumirile dumneavoastră sunt exact ceea ce așteptăm.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.