Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

All
0
Noutati
0

Lumina naturală printr-o tehnologie invoatoare

mai 21, 2018
Vreau lumină naturală în birou. Îmi doresc o lumină cât mai naturală în baie. Mi-ar place foarte mult dacă corpul de iluminat ar reda cât mai fidel lumina naturală. Dacă ați știi voi de câte ori am auzit aceste cuvinte. De fiecare dată ne-am străduit să venim cu cea mai bună soluție. Ne-a reușit, altfel nu am face treaba aceasta de 13 ani, nu? După vizita de la târgul din Frankfurt ne-am întors cu o sumedenie de contacte de la diverși producători. Dar știți ce ne-a atras privirea cel mai mult? Era un stand unde dacă intrai puteai vedea lumina Soarelui, efectiv te uitai la cer. Ni s-a părut ciudat pentru că noi eram într-o hală imensă fără geamuri! Ceea ce vedeam noi și alți vizitatori era un corp de iluminat inovativ care cu siguranță va schimba multe lucruri în viitorul apropiat. Un panou led extrem de bine realizat care odată pus în funcțiune face exact, dar exact, ceea ce vedeți voi în imaginea alăturată. Dacă nu vezi cu ochii tăi nu crezi. Dar pe cuvântul nostru de onoare că exact așa se simte și vede. Lumina naturală în toată splendoarea ei dintr-un corp de iluminat. Ai un birou, o hală sau un spațiu unde nu poți să beneficiezi de lumina Soarelui? Nu te îngrijora. TLB Electro are soluție :). Contactează-ne pentru mai multe detalii.

TLB Electro a fost la Frankfurt Light and Building 2018

aprilie 16, 2018
Este vorba despre un eveniment dedicat în exclusivitate producătorilor și comercianților de corpuri de iluminat. Am fost prezenți la acest eveniment pentru a lua pulsul exact al pieței. Am reușit asta? Noi zicem că da. Parteneri noi, relații comerciale noi. Toate pentru ca partenerii noștri să fie mereu la curent cu cele mai noi trenduri din lumea corpurilor de iluminat. Am văzut și testat tehnologii noi, moduri prin care iluminatul va trece într-o nouă eră. Produsele văzute la acest eveniment au fost spectaculoase și cu siguranță le veți regăsi cât mai curând în foarte multe locații. Toți producătorii de corpuri de iluminat de la acest târg au venit cu inovații. Majoritatea produselor prezentate vor da tonul pentru cel puțin un an de zile în ceea ce privește iluminatul. În galeria de mai jos am încercat să surprindem câteva dintre produsele prezentate de partenerii noștri. Însă, suntem convinși că nu ne-ar ajunge timpul și nici spațiul pentru a putea reda tot ce a însemnat acest târg pentru cei care activează în domeniul iluminatului. Frankfurt Light and Building 2018 a fost un eveniment reușit. Echipa TLB Electro a fost prezentă la acest eveniment pentru ca toți clienții și partenerii noștrii să aibă de câștigat.

Tendințe în iluminat în 2018

martie 2, 2018
Deja strecurat în interioarele amenajate în ultimul timp, înclinația spre stilul organic se va resimți mai puternic anul acesta. Designerii se inspiră din tot ceea ce văd că ne înconjoară, natura fiind o sursă de forme inepuizabilă. Corpuri de iluminat inspirate din forme regăsite în natură, culori naturale și structuri organice, toate se vor regăsi în cataloagele acestui an. În locul lemnului și a altor materiale naturale, plasticul a ajuns să fie materialul cel mai potrivit pentru a da naștere formelor organice. Ironic, nu? Culoarea predominantă a caselor din Scandinavia este albul. Motivul pentru care albul a devenit un trend în designul interior în peninuslă este pentru că albul dă senzația de luminozitate și spațiu. Să nu uităm că albul este un fundal perfect pentru alte culori. În Scandinavia, locuința se bucură pentru scurt timp de lumină naturală, de aceea corpurile de iluminat joacă un rol foarte important în decorarea acesteia. Din ce în ce mai mulți clienși își doresc să mobileze își casa în stilul vintage. Corpurile de iluminat vintage reprezintă un pas prim pas în acest sens. Acest stil se poate defini și ca stil retro modern. Datorită utilizării culorilor pastelate și a formelor rotunjite, transmite interiorului o atmosferă de liniște și adăpost. Chiar dacă designul atinge epoca trecută, realizarea este foarte modernă si sigură. A devenit populara încă din anul 2017. Corpuri de iluminat minimaliste care se concentrează pe modele geometrice simple, culori neutre și forme extravagante. Paleta coloristică este una redusă, domină non culoarea alb. Se apelează la nuanțe monocrome sau bej care să redea tendința actuală a stilului. Concluzionând, designul minimalist se caracterizează prin forme simple, linii drepte și printr-o imagine de ansamblu aerisită. Patru tendințe în iluminat care cu siguranță vor aduce un plus în spațiul pe care doriți să îl echipați cu corpuri de iluminat. Ideile de mai sus te pot ajuta să îți găsești inspirație.

Oferă-i grădinii tale personalitate.

iulie 3, 2017
Împreună alegem cele mai deosebite corpuri de iluminat pentru grădină cu scopul de a crea un spațiu unic. Astăzi, iluminatul nu este doar un lucru practic, ci și decorativ, el trecând de-a lungul timpului prin etape multiple de reinventare a sistemelor de iluminare. Serviciile pe care le punem la dispoziție fiind nu doar complete, cât și complexe pentru crearea design-ului grădinii tale. Punem accent pe cerințele clienților și suntem o echipă determinată. Pentru ca totul să fie așa cum vă doriți venim în întâmpinarea voastră cu cele mai noi și spectaculoase corpuri de iluminat pentru exterior. Acestea vor face ca aleile să fie aspectoase pe timp de noapte și întreaga curte va avea o prezență impunătoare indiferent de momentul zilei. Per ansamblu, pentru crearea unei zone elegante și traversabile pe timp de noapte, este importantă și calitatea materialelor din care sunt create toate aceste corpuri pentru iluminat. Noi punem calitatea mai presus de cantitate, astfel încăt îți garantăm faptul că alături de noi vei descoperi cele mai bune corpuri pentru amenajarea grădinii. Sistemele de iluminat  grădina sunt pe cât de numeroase pe atât de versatile în utilizare, astfel încât ele vizează două orientări – utilitară și design. Mergi pe mâna specialiștilor, mergi pe mâna celor de la TLB Electro și oferă grădinii tale personalitate.

2017 și top trenduri de urmat în iluminat.

februarie 6, 2017
Ca și în industria de fashion și cea a corpurilor de iluminat încearcă să nu se abată de la regula care spune că trendurile trebuie să se schimbe. Trendurile fluctuează și se pot schimba destul de des, de accea este important să fim cu ochii-n patru. Becuri mici. Da, exact. Cât mai mici, cu atât mai 2017. Becurile mici au revoluționat anul 2016, iar acum se așteaptă ca în anul 2017 să fie cele mai vândute accesorii de corpuri de iluminat. Produse cu un puternic aspect și caracter industrial. Defapt acesta nu este un lucru neapărat nou. Acest stil industrial revine aproape în fiecare an de ceva timp. Oamenilor le place și s-au atașat de el. Corpurile de iluminat supradimensionate își fac și ele simțită prezența pe lista designerilor. Gândiți-vă doar cât de mult contează acestea într-o încăpere. Reușesc cu ușurință să aducă un plus de valoare și să transforme orice ambianță. Corpurile de iluminat inspirate de natură sunt mereu în top. Iar dintre designerii cu care colaborăm noi nu există măcar un proiect pe an în care să nu fie cerute astfel de corpuri de iluminat. Se pare că acest stil este mereu prezent în viața noastră. Depinde doar de voi care trend vi se potrivește. Poate nici unul din cele mai de sus. Nu este problemă. Avem idei și soluții și pentru alte concepte.

Frandsen, designul mai important ca orice.

ianuarie 16, 2017
1968. Anul în care lumea a făcut cunoștință cu un producător de corpuri de iluminat danez. Frandsen Lighting și-au spus încă de atunci. În ultimii aproape 50 de ani au devenit unii dintre cei mai importanți producători de corpuri de iluminat. Nu sunt pretențioși, astfel că vom regăsi în gama lor de produse toată gama de corpuri. Se ghidează după un un principiu simplu dar extrem de eficient: Frandsen produce lămpi pentru oamenii care consideră designul unui produs mai important decât prețul acestuia. Pentru ei este extrem de important ca produsele lor să fie realizate doar din cele mai bune materiale, astfel se asigură că acestea transmit bunul gust și calitatea. Produse unicat, cu forme și design atipice pentru lumea corpurilor de iluminat, acestea vor reuși cu siguranță să ofere un plus de valoare și atitudine oricărui interior. Folosind doar materiale de cea mai bună calitate și lucrând cu cei mai renumiți designeri, Frandsen garantează pentru produsele lor. Acestea nu sunt doar corpuri de iluminat, sunt adevărate piese de decor în casa noastră. Pentru cei de acolo cele mai importante lucruri sunt designul și dezvoltarea de noi produse. Puteți fi sigur că alegând produsele lor, veți avea parte de o experiență cu totul diferită în ceea ce privește iluminatul.

Produse La Lampada, soluția ta!

ianuarie 3, 2017
Începem anul 2017 cu o noutate pentru clienții și colaboratorii noștri. Echipa TLB Electro este încântat să anunțe începutul colaborării cu un nou brand internațional. Compania La Lampada este acum unul dintre partenerii cu care TLB Electro va colabora. Compania italiană a fost fondată în anul 1975, iar de atunci s-a impus pe piața corpurilor de iluminat. Toate produsele La Lampada sunt realizat în Italia. Multe dintre ele sunt realizate manual de artizani și maeștrii renumiți, acest lucru oferind o autencitate și unicitate pentru fiecare produs. Pentru realizarea produselor sunt folosite doar materiale de cea mai bună calitate, producătorul lucrează în special cu sticlă, lemn, metal și textil. Toate acestea sunt combinate într-o varietate de produse. Cu siguranță veți reuși să găsiți un produs care să vă încânte privirile și gusturile. Datorită faptului că produsele lor sunt realizate manual, garantează pentru originalitate. Un lucru este sigur, cu un asemenea produs veți avea parte de stilul italian în casa voastră. Echipa noastră vă poate oferi detalii, sfaturi pentru proiectele la care lucrați. Nu ezitați să ne contactați telefonic sau pe mail. Avem o experiență vastă, cu sute de proiecte finalizate cu succes. Apelează cu încredere la echipa noastră. Avem soluția pentru proiectul tău.

TLB Electro, soluția în iluminat.

noiembrie 21, 2016
Iluminatul are capacitatea de a schimba designul interior sau exterior. Noi la TLB Electro știm acest lucru, tocmai de aceea încercăm să oferim clienților noștri produse de calitate și avem servicii de asistență profesionistă, care ne diferențiează pe piața corpurilor de iluminat. Ne asigurăm clienții că toate produsele comercializate de compania noastră sunt de calitate, produse frumoase, eficiente și durabile. Astfel, arhitecții și designerii care apelează la noi sunt mereu siguri că vor primi doar corpuri de iluminat de cea mai bună calitate. Niciodată nu ne dezmințim. Gama variată de corpuri de iluminat ne oferă un avantaj de care profită cu mare drag partenerii noștri. Au de unde alege, iar acest lucru este extrem de important într-o lume care se află în continuă schimbare. Produsele comercializate de noi se sunt speciale, astfel ele vor reuși cu siguranță să iasă în evidență în orice încăpere. Echipa TLB Electro oferă chiar și asistență celor care aleg produsele comercializate de noi. Echipa noastră tehnică este pregătită și deține o experiență considerabilă, astfel că puteți să ne adresați întrebări dintre cele mai variate, credem că putem să vă ajutăm. Iluminatul contemporan sau clasic, nu contează, TLB Electro are soluția pentru oricare dintre ele. Apelează cu încredere, suntem soluția în iluminat.

Lustre moderne pentru sufragerie.

octombrie 31, 2016
Ne-am gândit să vă arătăm care sunt tendințele în materie de lustre pentru sufragerie și ce se poartă în 2017. Așadar, dacă sunteți puși pe renovat ar fi bine să citiți acest articol. Vom încerca să venim cu informații folositoare, care să vă ajute în decizia pe care vreți să o luați. În orice locuință modernă, design-ul, atmosfera și ambientul, sunt create de combinația de lumini si umbre. După cum știm gama de corpuri de iluminat este foarte variată în ziua de azi. În funcție de preferințele voastre, puteți alege lustre care vă plac și care credeți că se potrivesc în sufrageria voastră. În dormitor nu avem nevoie de o lumină foarte puternică, deoarece nu este camera în care ne petrecem majoritatea timpului. Însă, în sufragerie situatia se schimbă, iar aici chiar avem nevoie de corpuri de iluminat puternice. Alegerile inspirate contribuie decisiv la crearea design-ului interior al unei camere, deci nu faceți asta în grabă. Designerii susțin că nu trebuie să plasăm niciodată o lustră deasupra patului în care dormim. Echipa noastră are una dintre cele mai diversificate oferte de corpuri de iluminat. Soluții și idei pentru întreaga casă. Tot ce trebuie să faceți este să luați legătura cu noi.

Corpuri de iluminat cu cristale.

octombrie 24, 2016
Din timpuri imemoriale, lumina și cristalul s-au completat perfect unul pe celălalt. O combinație de cristal select, metale nobile, și alte materiale. Principalul obiectiv este cel de a oferi corpuri de iluminat decorative care să se potrivească cu toate tipurile de interioare, furnizate într-o gamă largă de stiluri, de la tradițional la modern. Aceste corpuri de iluminat sunt cea mai bună soluție pentru încăperile unde eleganța și strălucirea trebuie să își spună cuvântul. TLB Electro oferă soluții reprezentative din această gamă de corpuri de iluminat. Produsele sunt considerate de lux, datorită tehnologiei de tăiere și finisare a sticlei, care dau o strălucire aparte și numeroase posibilități de reflexie a luminii. Aceste corpuri de iluminat se potrivesc de minune în sălile impunătoare de teatru, sălile de expozitie și alte încăperi elegante. Cu un asemenea corp de iluminat puteți fi sigur că întreaga încăpere va primi o alură elegantă și va deveni cu ușurință una dintre cele mai apreciate încăperi din spațiul dumneavoastră. Aceste produse nu sunt printre cele mai ieftine corpuri de iluminat, însă prezența lor, materialele folosite justifică prețul acestora. Corpurile de iluminat cu cristale sunt printre favoritele oamenilor înstăriți, care doresc să epateze și să impresioneze. Fiți siguri că un astfel de produs va reuși să vă scoată din anonimat!