Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Tendințe în iluminat.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Tendințe în iluminat.
tendințe în iluminat

Datorită progreselor realizate în ultimii ani în sectorul de iluminat, pentru zona de iluminat se pot anticipa mai multe direcții de dezvoltare. Cu siguranță una dintre cele mai importante este folosirea din ce în ce mai mult a surselor LED. Aceasta își va pune amprenta pe întreaga tehnologie.

Vor apărea tot mai multe soluții de control wireless, pentru reducerea consumului de curent și flexibilitate în adaptarea si reconfigurarea iluminatului. Acestea vor duce la îmbunătățirea confortului și creșterea randamentului activității. Ne vor oferi posibilitatea de control wireless automat cât și individual pentru fiecare utilizator.

Sistemele de control încorporează multă tehnică digitală în corpurile de iluminat, acestea fac datele accesibile prin echipamente smart integrate. Sistemele care integrează iluminatul interactiv, umbrirea și controlul temperaturii pot face ajustări automate, pentru a maximiza eficiența energetică din clădiri.

Iluminatul cu corpuri  cu incandescență suferă prin faptul că este ineficient energetic dar livrează o temperatură de culoare care este familiară și face ca oamenii să se simtă confortabil. Iluminatul cu LED este tradițional asociat ca fiind monoton, dar eficient din punct de vedere al consumului.

Pe măsură ce tehnologia controlului iluminatului evoluează, atât arhitecții cat si designerii vor avea posibilitatea să contribuie atât la eficiența cât și la frumusețea locului în care vom lucra și vom trăi.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.