Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Tendințe în iluminat pentru 2017.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Tendințe în iluminat pentru 2017.
tendințe în iluminat

Deși, la ora actuală nu este încă definit clar trendul care va urma, totuși sunt anumite lucruri care au scăpat designerilor. Iar noi suntem aici pentru a vă face cunoscute aceste lucruri. Vor fi șase tendințe de urmărit și care vor cântări destul de mult anul viitor în ceea ce privește corpurile de iluminat.

Designul organic. Deja strecurat în interioarele amenajate în ultimii ani, înclinația spre un stil organic se va resimți puternic anul viitor. Corpuri de iluminat inspirate din forme regăsite în natură, culori naturale și structuri organice – le veți regăsi în  cataloagele anului viitor.

Stil scandinavian. Liniile simple, culorile nordice (alb, gri, albastru deschis, albastru nautic) și materiile brute (lemn, hârtie, metal) vor fi de asemenea preferate de o anumită categorie de public. Scandinavia fiind unul din marile centre de design ale lumii, și-a pus amprenta și asupra designului corpurilor de iluminat.

Stilul rustic-luxos. Revenind în sfera tradițiilor dar cu un plus de confort, tendința spațiilor rustice este în continuare de actualitate. Lemn, culori naturale, motive folclorice și forme simplificate.

Modern retro. Nostalgia anilor ’60-’70 s-a făcut resimțită încă de anul trecut. Iluminatul a încorporat această tendință prin combinațiile inedite de material ale lampadarelor, abajururilor și lustrelor.

Kitsch chic. Iubitorii de senzații noi își vor găsi întotdeauna obiecte pe gustul lor în domeniul corpurilor de iluminat. Obiecte funcționale transformate în lămpi, veioze, lustre, abajururi sunt de regula deliciul acestei categorii.

Clasic. Întotdeauna la modă, întotdeauna acceptat de către publicul larg, stilul clasic este un loz câștigător pentru majoritatea spațiilor.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.