Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Stilul industrial la putere.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Stilul industrial la putere.
stilul industrial

Din punctul nostru de vedere, credem că s-a ivit din iubirea față de lucrurile vechi pe care le avem în casă și cărora dorim să le oferim o nouă înfățișare sau utilitate. Plus o oarecare fascinație pentru cabluri, sârme, betoane, proiectoare de fabrică și tot felul de table îndoite.

La fel ca și în cazul stilului minimalist, este esențial să nu încărcăm amenajarea de interior cu foarte multe obiecte de mobilier și decorațiuni. Trebuie să punem accentul pe structura pereților sau detaliile acestora, pe pardoseala care nu este musai să fie finisată, pe un obiect de mobilier care să atragă atenția, etc. Sistemul de iluminat joacă un rol foarte important, cablurile și fasungurile la vedere fiind elemente ce atrag atenția – sugerând un ambient industrial specific.

Cele mai importante elemente cheie folosite în în stilul industrial sunt culorile, care trebuie să fie neutre sau cu tonuri de gri, alb și auriu. Să nu uităm nici de materialele nefinisate, cum ar fi o masă din lemn neșlefuită sau un perete din beton care este „împodobit” cu defecțiuni. Pardoseala nefinisată și nelăcuită face și ea parte din acest stil. Sistemul de iluminat cu un aer utilitarian sau improvizat din diverse alte lucruri – sticle, pălării, borcane, etc.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.