Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Solutia perfecta pentru iluminatul casei, biroului sau a gradinii!

By tlbelectro 9 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Solutia perfecta pentru iluminatul casei, biroului sau a gradinii!

Lumina, incepand de la becurile clasice cu incandescenta si pana la becurile cu tehnologie LED, au avut parte de o evolutie spectaculoasa si de o transformare, de la simpla necesitate de lumina pana la dorinta unui design unic pentru decorul casei, biroului sau a gradinii.

Editia de anul acesta a targului Euroluce 2015, parte a evenimentului iSaloni Milano, cel mai important targ din lume pentru domeniul designului interior, a pus in centrul atentiei aceasta evolutie a luminii cu un accent pentru tendinta catre tehnologia LED.

Euroluce 2015

„Luminile inteligente, reducerea consumului de energie, simplificarea formelor și reducerea lor la contururi minimale, precum și accentul pe utilizarea LED pentru decorarea și partiționarea spațiului au reprezentat focusul ediției ISaloni Milano 2015, demonstrând încă o dată utilitatea și frumusețea aplicațiilor LED”, a explicat Victor Cotrutz, CEO Greentek LED Lighting.

Majoritatea expozantilor au prezentat solutii si corpuri de iluminat cu tehnologie LED, acest fapt datorandu-se dezvoltarii industriale, a evolutiei spatiilor de birouri si retail.

Desi evolutia tehnologiei LED a acaparat cu succes atentia publicului, nici luminile ambientale nu au lipsit din decor, aceastea fiind folosite cu predilectie pentru a scoate in evidenta si pentru a pune in valoare produse si spatii, cel mai bun exemplu fiind creatiile a doi dintre cei mai mari editori de design la nivel mondial, Flos si Artemide

Targ-euroluce-Corpuri-de-iluminat

Asadar, TLB Electro este mereu la curent cu inovatiile din domeniul iluminatului, iar avand in vedere orientarea de anul acesta, catre asortarea dintre lumina ambientala si lumina punctuala pentru spatiile de lucru, va asteptam sa ne contactati in vedera alegerii unor lustre, candelabre, proiectoare led, spoturi, veioze sau alte corpuri de iluminat pentru spatiul pe care doriti sa il amenajati si sa il decorati dupa bunul plac. Iluminatul casei, biroului sau gradinii este o necesitate!

Anul 2015 a fost numit anul luminii de catre membrii UNESCO, fapt care a creat o sincronizare perfecta cu evenimentul Euroluce 2015, parte a expozitiei iSaloni Milano, cel mai important eveniment din lume in domeniul designului.

salone-del-mobile-2015-euroluce_NG1

TLB Electro este mereu in tendintele din domeniul iluminatului, fiind unul dintre cei mai potriviti parteneri din Romania in ceea ce priveste alegerea unor corpuri de iluminat perfecte pentru casa, biroul si gradina dumneavoastra.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.