Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Produse Viso, unice și cu caracter.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Produse Viso, unice și cu caracter.
produse viso

Lumina este viață. Și cu siguranță nu greșeste nimeni când afirmă acest lucru. În special un producător de corpuri de iluminat precum Viso. Brandul a fost înființat acum 20 și ceva de ani pentru a oferi o alternativă neconvențională în lumea corpurilor de iluminat. Colecțiile Viso reflectă o eleganță și rafinament care i-au propulsat rapid pe primele poziții în preferințele designerilor și arhitecților.

Majoritatea corpurilor de iluminat care poartă semnătura Viso sunt realizate pentru industria HORECA, spații de birouri, spații publice etc. Datorită pasiunii pentru iluminat, aceste produse Viso sunt focusate pe dorințele clienților. Înțeleg pe deplin că dorințele clienților trebuie să fie punctul de plecare în orice proiect.

Colaborând cu designeri renumiți și realizate doar din materiale de calitate și finisate cu mare atenție, aceste produse vor reuși să aducă un plus de valoare în orice încăpere. Corpurile de iluminat Viso au un succes formidabil în rândul designerilor și clienților.

Misiunea lor asumată este de a furniza produse unice, cu caracter, care să creeze o atmosferă specială și intrigantă. Toate acestea folosind corpurile de iluminat Viso. Datorită proiectelor putem să garantăm pentru aceste corpuri de iluminat. Ceea ce au realizat și realizează în continuare este cartea lor de vizită.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.