Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Produse Oty Light ca să rămâi uimit.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Produse Oty Light ca să rămâi uimit.
produse oty light

Doi frați au gândit niște corpuri de iluminat unice și eficiente. Totul s-a petrecut într-o seară de iarnă, când un matematician și un avocat aveau nevoie de mai multă lumină. Așa începe istoria unui brand care este un punct de reper în multe proiecte.

Din momentul în care vei pune ochii pe produsele Oty Light vei rămâne uimit. Finisajele, materialele, lumina, absolut tot emană eleganță, profesionalism și seriozitate. Este unul dintre cele mai apreciate branduri de pe piața corpurilor de iluminat.

Folosind doar materiale de cea mai bună calitate și lucrând cu unii dintre cei mai mari designeri din lume, aceste produse Oty Light vor acapara atenția indiferent de locul în care le veți amplasa. Ele sunt disponibile atât pentru exterior, cât și pentru interior. Produsele lor se regăsesc cu ușurință în sute de locații în lumea întreagă, fiind preferatele multor designeri și arhitecți.

Dacă aveți proiecte care necesită un plan de iluminat, atunci nu ezitați să luați legăura cu noi. Echipa noastră este instruită și cu experiență suficientă ca să vă poată oferi cele mai bune sfaturi în ceea ce privește echiparea cu corpuri de iluminat. Recomandăm doar produse de cea mai bună calitate, care se mulează cerințelor clienților noștri.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.