Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Produse MM Lampadari pentru casa ta.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Produse MM Lampadari pentru casa ta.
produse mm lampadari

1966. Acesta este anul în care s-au pus bazele MM Lampadari. Brandul italian este unul dintre cele mai renumite mărci de pe piața corpurilor de iluminat. Cu siguranță că și noi suntem extrem de încântați că suntem partenerii acestui nume mondial în fabricarea corpurilor de iluminat.

Ca orice brand care se respectă, aceste produse MM Lampadari sunt gândite și puse pe hârtie de unii dintre cei mai renumiți designeri din lume. Majoritatea dintre ei sunt cotați ca și cei mai renumiți designeri de corpuri de iluminat. Pentru ei clasicul, modernul sau futuristul nu reprezintă nici un secret.

2

Produsele MM Lampadari sunt prezente peste tot în lume. Multe hoteluri și restaurante din lume sunt echipate cu corpuri de iluminat ale producătorului italian. Am dori să menționăm câteva: Ramada Hotel-Dubai; Gasprom-Moscova; Sheraton Hotel-Hong Kong etc. Credem noi că exemplele de mai înainte vorbesc clar despre puterea acestui brand.

Evident că având un asemenea portofoliu, nu putem să ne îndoim de acest brand cu renume mondial. Dacă sunteți în căutarea unor corpuri de iluminat cu adevărat spectaculoase, nu ezitați să ne contactați. Vom încerca să găsim cel mai potrivit corp de iluminat pentru spațiul dumneavoastră. Credem că MM Lampadari poate face diferența în orice loc.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.