Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Produse Masca, opulență și eleganță.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Produse Masca, opulență și eleganță.
produse masca

Cu sediul într-unul din cele mai frumoase orașe renascentiste, Florența, brandul Masca produce corpuri de iluminat încă din anul 1966. Ei consideră că oferă soluții de iluminat pentru cei care apreciează stilul, eleganța, prestigiul și calitatea.

Datorită creativității celor de la Masca, în produsele lor se regăsesc în harmonie conceptul și măiestria meșterilor care muncesc la produsele lor. Astfel toate corpurile de iluminat Masca reprezintă cu succes eleganța exclusivistă, o caracteristică a acesti părți a Italiei.

Realizate manual și gândite de cele mai sclipitoare minți, aceste produse vor deveni unul din punctele de atracție a oricărei încăperi. Tocmai de aceea, toate produsele lor sunt unicate, nu vom găsi două care să arate la fel.

Folosind doar materiale de cea mai bună calitate, produsele lor sunt garantate să reziste cât mai mult timp. Astfel avem asigurat luxul și eleganța pentru o vreme îndelungată. Datorită caracteristicilor speciale, vom regăsi produse Masca în special în hoteluri, restaurante, ambasade etc. Locuri care sunt cotate printre cele mai extravagante spații.

Alegând Masca, alegeți să vă înscrieți pe o listă selectă de personalități care și-au împodobit spațiile cu astfel de corpuri de iluminat. Este o alegere de a schimba întunericul și de a lumina cu stil spațiul.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.