Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Produse LZF, lemn și iluminat.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Produse LZF, lemn și iluminat.
produse lzf

Anul 1994, Valencia, Spania. Momentul 0 pentru comapnia LZF Lamps. Probabil și pentru lumea corpurilor de iluminat. În acel an au intrat pe piață și de atunci și-au pus amprenta asupra trendurilor care definesc lumea iluminatului. În decurs de 20 de ani au devenit unul dintre cei mai respectați branduri de pe planetă.

Toate produsele lor sunt realizate manual. Chiar și în ziua de azi, fără concesii și fără regrete. Cei care realizează aceste produse LZF, consideră că nimic nu difuzează lumina mai bine ca și furnirul de lemn. Tocmai de aceea ei nu concep corpuri de iluminat fără lemn!

Produsele lor sunt apreciate de toți arhitecții și designerii de interior. Astfel veți regăsi produsele lor în foarte multe locuri din lume. Hoteluri, pensiuni, clădiri guvernamentale, private etc. Datorită desginului și calității lor, corpurile de iluminat LZF sunt soluția ideală dacă ne dorim să ieșim în evidență.

Echipa TLB Electro este partener a producătorului LZF Lamps. Dacă doriți să vă echipați proiectele cu corpuri de iluminat speciale, atunci trebuie să luați legătura cu noi. Vă putem ajuta cu sfaturi, idei etc. Portofoliul nostru și proiectele finalizate sunt dovada muncii și seriozității noastre. Împreună putem realiza lucruri cu adevărat spectaculoase, lucruri care să impresioneze.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.