Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Produse Kolarz, lumină pentru lumea întreagă.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Produse Kolarz, lumină pentru lumea întreagă.
produse kolarz

Viena, locul unde vom găsi sediul celor de la Kolarz. Însă, din anul 1918 producătorul acestor corpuri de iluminat a cucerit lumea întreagă. Datorită seriozității, calității produselor, cei de la Kolarz sunt printre cele mai respectate nume de pe piața globală a produselor de iluminat.

Nu vom găsi două produse Kolarz identice. Această este deviza prin care aceștia își doresc să demonstreze că sunt unici în acest domeniu. Produsele lor sunt realizate cu mare grijă, cu o atenție deosebită pentru finisaje. Materialele sunt alese cu grijă, iar designerii cei mai renumiți lucrează încontinuu pentru a veni cu ceva nou și plăcut ochiului.

Produsele Kolarz sunt realizate într-un mod care să reflecte personalitatea celor care își doresc astfel de corpuri de iluminat. După ce le vom vedea în ambianță, cu siguranță vom realiza că acestea emană o căldură specifică doar lor. Cu ajutorul corpurilor de iluminat Kolarz vom realiza că lumina este sufletul fiecărei încăperi.

Dacă aveți un proiect, nu treceți cu vederea produsele celor din Austria. Vom regăsi lustre, candelabre, aplici, corpuri de iluminat clasice sau moderne, lucrate manual etc. Apelați cu încredere la echipa noastră pentru sfaturi. Împreună vom reuși să găsim cea mai bună soluție de iluminat pentru proiectul dumneavoastră.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.