Contact

Adresa: B-dul Bucuresti 40, Baia Mare
E-mail: office@tlbelectro.ro
tlbelectro@gmail.ro
Mobil: 0726 111 171

Produse Carlesso, realizate manual.

By tlbelectro 8 ani agoNo Comments
Home  /  Noutati  /  Produse Carlesso, realizate manual.
produse carlesso

Unii dintre noi ne dorim altceva. Suntem mereu în căutarea lucrurilor care să ne scoată din anonimat. Iar un corp de iluminat ales cu cap poate să transforme orice încăpere anostă într-una vibrantă.

Ce vă recomandăm noi ca să ieșiți în evidență? Produse realizate manual în Italia. Da, ați văzut bine, există așa ceva. Vorbim despre produse Carlesso, corpuri de iluminat gândite de celi mai renumiți designeri și realizate de cele mai dibace mâini. Cu siguranță acestea sunt niște corpuri de iluminat care au capacitatea să aducă un plus de eleganță, rafinament și stil oricărei încăperi.

Un brand care în curând va împlini 70 de ani pe piața corpurilor de iluminat. Un nume uriaș în lumea produselor de iluminat, care este renumit pentru seriozitate și calitate. Produsele Carlesso sunt unice și respectă tradiția, dar sunt realizate din materiale moderne, metale prețioase, porțelan și sticlă de cea mai bună calitate.

Cei de la Carlesso acoperă toată gama corpurilor de iluminat. Există lustre, aplici, plafoniere, candelabre, lampadare etc. De aceea considerăm că aceste produse pot înfrumuseța cu lejeritate orice proiect. Pentru mai multe informații sau o ofertă mai detaliată nu ezitați să luați legătura cu colegii noștri. Avem experiența necesară pentru a finaliza cu succes orice proiect.

Category:
  Noutati
this post was shared 0 times
 000
About

 tlbelectro

  (107 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.